27 / 04 / 2024

AutoMall, galericiler için yeni bir kampanya yapıyor!

AutoMall, galericiler için yeni bir kampanya yapıyor!

Otomobil galerilerinin şehir dışa taşınmasıyla ilgili olarak hazırlanan ve uygulanmaya başlayan yasayla zor durumda kalan galericiler için AutoMall, yeni bir kampanya yapıyor



Bir yıllık kira kontratı yapan galericilerden ilk 3 ay kira geliri almayacağım belirten AutoMall yöneticileri başka kolaylıklar da sağlayacaklarım açıkladı. Ocak ayma kadar AutoMall'dan dükkân kiralayan galericilerin satış yapacakları ilk 10 aracın trafik sigortası da dükkân sahipleri tararından karşılanacak.

AutoMall Yönetim Kurulu Üyesi ve yatırımcısı Kerem Anlar, bu yasa nedeniyle son bir ayda çok yoğun bir taleple karşılaştıklarım ve 40 adet yeni dükkân kiraladıklarını belirtti. Anlar ayrıca, iç dekorasyonu yapılmamış dükkânları kiralayacak olan galericilerin dekorasyonu kendilerinin yaptırmaları durumda, kendilerinden ilk bir yıl kira alınmayacağını da vurguladı. Ayrıca lokasyon avantajını vurgulayan Anlar, havalimanına, FSM Köprüsü'ne ve Vatan Caddesi'ne 15 dakikada gidilebileceğini belirtiyor. Otogara sadece 5 dakika uzaklıkta olan Auto Mail, son derece kolay bir ulaşım avantajı da sağlıyor.

AutoMAll'da sadece son bir ayda 40 adet yeni dükkân kiralanırken, 50 yeni dükkânın hem satış hem de kiralama görüşmeleri devam ediyor. 46 dönüm arazide, 83 bin metrekare inşaat alanında kurulu olan AutoMall'da şu anda toplam 380 galeri bulunuyor. 95 metrekare ile 142 metrekare arası büyüklüklerde galeri dükkânlan bulunan AutoMall'da, gelen misafirlerin araçlarını rahatça park edebilmeleri için aynca 1000 araçlık kapalı otopark alanı yer alıyor.

Hürriyet


Geri Dön