09 / 05 / 2024

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...



Avangart İstanbul projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İ.Ayazağa Mahallesi, 7752 ada 2 parsel ve Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 7752 ada 4 parsellerde yükseliyor. Çevre Yolu'nun kuzeyinde, Türk Telekon Arena'nın batısında ve Cendere Caddesi'ne cepheli konumda hayata geçirilen projede, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1  konut tipleri yer alıyor. 

27 bin 300 metrekare alan üzerinde İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe’de inşa edilen Avangart İstanbul projesinde yer alan konutların büyüklükleri 75 ile 189 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Avangart İstanbul un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Avangart İstanbul projesinin yakın çevresinde, yakın çevresinde, Türk Telekom Arena, Vadi İstanbul, Seba Flats, Skyland İstanbul, Vadipark Seyrantepe ve Vadi İstanbul Teras Evleri yer alıyor. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 50 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 32 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 12 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9,50 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 12.06.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!


Geri Dön