04 / 05 / 2024

Avcılar'ın 30 yıllık imar sorunu çözülecek!

Avcılar'ın 30 yıllık imar sorunu çözülecek!

Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu söyleyen CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, imar sorunun çözüleceğinin müjdesini verdi.



CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Av. Turan Hançerli, Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına aday olduğunu anlattı.

Gazete Damga'da yer alan habere göre, Reşitpaşa Caddesi üzerindeki seçim ofisinden CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na kadar yürüyen Hançerli, Avcılar Havuz Meydanında yoğun katılımlı miting düzenledi.

"Kazanan Avcılar oldu"

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hançerli, burada CHP'den aday adayı olan diğer isimlerle buluştu. "Kazanan Avcılar oldu" diye konuşan Hançerli, "CHP Avcılar İlçe Örgütü çok güçlü şekilde Avcılarlı aday istedi. İlçe örgütü bu talebini parti yönetimine duyurmayı başardı. Örgüt üyeleri ve yöneticilerinin yoğun gayreti sayesinde Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar'da, Avcılarlı bir aday çıkarmıştır" açıklamasında bulundu.

''Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için adayım''

Vatandaşlara vaatlerini anlatan Hançeli, "Önümüzde önemli bir görev var. Amacımız, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Avcılar adayını yenmek değil. Amacımız, 450 bin nüfuslu Avcılar'ın her bir bireyine ayrım gözetmeksizin mutluluk vermektir. Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, barış içinde yaşayan bir Avcılar'ı sosyal belediyecilik anlayışıyla 20 yıldır yaşatıyoruz. Bunu daha da geliştirmek için yola çıkıyoruz. Avcılar Belediyesi'nin gelirini son kuruşuna kadar Avcılar için harcayarak, Avcılar'ı Esenyurt yapmamak için belediye başkanlığına adayız" diye konuştu.

''İmar sorunu bitecek''

Avcılar'ın 3 büyük mahallesi olan Yeşilkent, Tahtakale ve Firuzköy'deki imar sorununu çözeceklerini açıklayan Hançerli, halkın taleplerine yanıt veren bir imar planı hazırlayacaklarını kaydetti. Avcılar'daki imar sorunun çözümü için konuşan Hançerli, şunları söyledi: "Üç mahallemizde imar sorunu var. Mahalle sakinleri altyapı hizmetlerini kendi getirmiş. Bu mahallelerimizin 30 yıldır imarı yok. Mevcut İBB yönetiminin Yeşilkent halkına dayattığı bu düzenlemeyi yıkmak için Avcılar'da adayız. Mevcut Belediye Başkanımızın Yeşilkent için planladığı imar projelerinin İBB'den döndüğünü herkes biliyor. Yine Tahtakale mahallemizin bir tarafı imarsız ve gecekondu, diğer tarafı İstanbul'un en lüks kesimi. Bu eşitsizliğe ve ayrımcılığa son vereceğiz. İBB Başkanlığı'nı da alarak Avcılar'daki imar sorununu ortadan kaldıracağız."

''İmarla Firuzköy'e zulüm ediliyor''

Firuzköy'de mahalle sakinlerinin arazilerine el konulduğunu söyleyen Hançerli, "Yine 2 katın üzerine çıkmayan imarla Firuzköy'e zulüm ediliyor. Bunları ortadan kaldırmak için adayız. İmar sorununun çözümü için mahalle halkını arkama alarak gerekirse Saray'ın önünde çadır kuracağım" dedi.


Geri Dön