28 / 04 / 2024

Aveb Proje Danışmanlık Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Aveb Proje Danışmanlık Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Aveb Proje Danışmanlık Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Burçin Çelik ve Adem Kahriman imzasıyla kuruldu.



Aveb Proje Danışmanlık Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Burçin Çelik ve Adem Kahrima imzasıyla kuruldu. 


AVEB Proje Danışmanlık ve Yatırım Ltd Şti .'Uzun yıllardır konut sektöründe Dumankaya ve Tekfen Holding gibi sektörünün  lider kuruluşlarda tüm satış ve pazarlama organizasyonlarında uzman ve yönetici pozisyonlarında çalışan Adem Kahriman ve Burçin Çelik tarafından 24.11.2016 tarihinde kuruldu. Bu genç ekip 12 farklı projede 4000'in üzerinde konut satışı gerçekleştirdi. 

Burçin Çelik : Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu .Yüksek Lisansını İstanbul Arel Üniversitesi ;İşletme Yönetiminden tamamladı .Konut sektöründe kriz dönemlerinde ki pazarlama ve satış problemleri konusunda bitirme tezini tamamladı .Dumankaya ve Tekfen Holding bünyesinde tüm satış ve organizasyonlarında uzman ve yönetici olarak yer aldı. 
  
Adem Kahriman :Anadolu Üniversitesi ;İşletme fakültesinden mezun.Boğaziçi Üniversitesi Y.B.E.M 'de Gayrimenkul üzerine çeşitli eğitimler aldı.Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başladı daha sonra KC grup , Dumankaya ve Tekfen Holding bünyesinde tüm satış ve pazarlama organizasyonlarında uzman ve yönetici pozisyonlarında yer aldı. 


Geri Dön