28 / 04 / 2024

Avni çelik ve Ömer Faruk çelik 'ten yeni şirket! Doğu İstanbul Gayrimenkul ve Yatırımları A.şž.!

Avni çelik ve Ömer Faruk çelik 'ten yeni şirket! Doğu İstanbul Gayrimenkul ve Yatırımları A.şž.!

Doğu İstanbul Gayrimenkul ve Yatırımları Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Avni çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ömer Faruk çelik ve Ahmet çelik görev yapacak



Avni çelik, Ayşe Sibel çelik, Berrin çelik Ercivelek, Ömer Faruk çelik, Ahmet çelik, Nuran çelik ve şženay çelik tarafından kurulan Doğu İstanbul Gayrimenkul ve Yatırımları Anonim şžirketi, İstanbul Beşiktaş 'ta bulunuyor.

şžirketin ortakları ve sermaye dağılımına göre:

1- Avni çelik - 1 milyon 114 bin 666 TL.

2- Ayşe Sibel çelik - 432 bin 667 TL.

3-Berrin çelik Ercivelek – 205 bin 333 TL.

4- Ömer Faruk çelik – 121 bin TL.

5- Ahmet çelik – 121 bin TL.

6- şženay çelik – 102 bin 667 TL.

7-Nuran çelik – 102 bin 667 TL.

Toplam sermaye bedeli ise 2 milyon 200 bin TL.

Firmanın iş konusu; İktisap edeceği gayrimenkullerin belirli bir konsept proje geliştirilerek değerlendirilmesi artan değerle beraber satışı suretiyle faaliyet kazancı elde etmektir. şžirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek almak satmak devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde irtifak intifa sükna lehte ve aleyhte vefa kira iştira ve sair hak ve yükümlülükler gayrimenkul mükellefiyetikat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek kira sözleşmelerini tapuya şerh ettirmek satış vaadi sözleşmeleri yapmak ve bu sözleşmeleri tapuya şerh ettirmek cins tashihi yapmak yola veya başka bir kamu hizmetine ve yeşil alana bedelli ve bedelsiz olarak terkin etmek taksim takas birleştirme (tevhid) parselasyon yapmak gayrimenkullerin imarı ifrazı ihyası tevhidi alt yapı tesislerinin yapımı ve değerlendirilmesi işleri Medeni Kanunun 752.maddesine göre lehine kaynak hakkı tesis edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler yapılabilir olarak belirlendi.

Doğu İstanbul Gayrimenkul ve Yatırımları Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Avni çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Ömer Faruk çelik ve Ahmet çelik görev yapacak.

Adres: Dikilitaş Mahallesi, Yenidoğan Sokak-Beşiktaş
Tel: 212 310 27 00

Avni çelik:

Doğum yeri: çorum, Alaca

Doğum Tarihi: 1950

Medeni durumu: Evli

çocuk sayısı: 2

Üniversitesi: Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü

Geçmişte aldığı görevler:

şžuan ki görevi: Sinpaş Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı

Sahibi ya da ortağı olduğu şirketler: Sinpaş Grubu bünyesindeki şirketler: Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı,Servet GYO, Prodek, Seranit, Mikron 's, Dekor 's, SAF Gayrimenkul, çelik & çelik, Kök Menkul, KAT Turizm, Ottoman Gayrimenkul, Constrall, Yapımek, Kentsel Hizmetler İlk iş hayatı ve sonrasındaki çalıştığı yerler: 40 yıldır sanayi ve iş hayatının içinde olan Avni çelik 'in Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.şž. ile başlayan girişimcilik süreci, Seranit Granit Seramik Sanayi A.şž., Mikronize Mineral End. A.şž., Prodek Yapı Dekorasyonu San. Tic. A.şž. ve diğer şirketlerle devam etmiş ve Sinpaş Grubu 'nu oluşturmuştur.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön