13 / 05 / 2024

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değerini resmen açıkladı. Peki Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...



İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 parsel, “Beş Adet Bir Katlı Bir Adet İki Katlı Betonarme İş Yeri ve Arsası” niteliğine sahip. Parselin yer aldığı bölgeye, İstanbul havalimanı güneyinde bulunan D020 kara yolu üzerinden batı istikametine doğru ilerlerken Durusu Park caddesi ile kesişiminden sağa dönüldükten sonra, Durusu Park caddesi üzerinde yaklaşık 185 metre ilerlenerek ulaşılır. 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Yakın çevresi az miktarda 2 katlı villa yapılar ile boş arsa ve tarla şeklinde gelişen parselin yüzölçümü 11 bin 534 metrekare olarak belirlendi. 

Avrasya GYO'nun İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 parselinin KDV dahil toplam satış değeri 24 milyon 426 bin Türk Lirası, aylık kira bedeli ise 50 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Deliyunus Köyü, Türkmen Mevkii, 944 Parsel ise  “İki Katlı ve Üç Katlı İki Kargir İşyeri ve Arsa” vasfına sahip. Taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşmak için İstanbul havalimanı güneyinde bulunan D020 kara yolu üzerinden batı istikametine doğru ilerlerken Durusu Park caddesi ile kesişiminden sağa dönülmesi gerekiyor. Parsel, Durusu Park caddesi üzerinde yaklaşık 185 metre ilerledikten sonra sağda yer alıyor. 

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu! 

Yakın çevresi az miktarda 2 katlı villa yapılar ile boş arsa ve tarla şeklinde gelişen parselin yüzölçümü 17 bin 227 metrekare olarak belirlendi. 

Avrasya GYO'nun İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 944 parselinin KDv dahil toplam satış değeri 38 milyon 232 bin Türk Lirası, aylık kira bedeli ise 77 bin Türk Lirası olarak belirlendi. 

Değerleme raporu için tıklayın

Değerleme raporu için tıklayın

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Ziraat GYO Levent arsasının değerini açıkladı! 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 


Geri Dön