28 / 04 / 2024

Avrasya GYO, Havza Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Havza Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesinin süresinin uzatılması hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına ve kira bedeli olarak aylık 65 bin TL + KDV belirlenmesine ve 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verildi.

Avraysa GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Havza ilçesi İnönü Mahallesi B.A. Pafta 653 Ada 2 Parsel'inde bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesinin 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve kira bedeli olarak aylık 65.000.-TL + KDV belirlenmesine ve 01.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verilmiştir. 

 


Geri Dön