30 / 04 / 2024

Avrasya GYO, Samsun Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesini 1 yıl daha uzattı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşme süresinin uzatılması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık KDV Dahil 484 bin TL olarak belirlenmesine ve 1 Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verildi. 

Avraysa GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz aktifinde kayıtlı bulunan; Samsun İli Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.nin kira sözleşmesinin 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve kira bedelinin aylık KDV Dahil 484.000.-TL olarak belirlenmesine ve 01.09.2018 tarihinden itibaren geçerli olmasına karar verilmiştir. 

 


Geri Dön