02 / 05 / 2024

Avrupa Birliği'nde kritik Bitcoin ve Ethereum düzenlemesi oylanacak!

Avrupa Birliği'nde kritik Bitcoin ve Ethereum düzenlemesi oylanacak!

Avrupa Birliği Parlamentosu tarafından, Bitcoin'de Ethereum'da yasaklamanın kolaylaştırılması amacıyla getirilecek olan düzenleyici çerçevenin onaylanacağı belirtildi. 



Avrupa Birliği Parlamentosu Ekonomik ve Parasal İşler Komitesi tarafından Bitcoin'in ve Ethereum'un da içinde yer aldığı gdikkat çeken kripto paralarının uygulamada yasaklanması için fırsat verecek yeni bir kripto düzenlemesine bugün onay verileceği belirtildi. 

Avrupa Birliği nde kritik Bitcoin ve Ethereum düzenlemesi oylanacak!

MiCa isminde hazırlanan yasanın son taslağı kapsamında, Avrupa Birliği'nde ihraç edilen ya da ticareti gerçekleştirilen kriptolar en az düzeyde çevresel sürdürülebilirlik standartlarına konu edilecekler ve gerekenlere uyum sağlanması amacıyla dereceli şekilde bir dağıtım planı meydana getirecek ve devam ettirecekler.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; sektör temsilcileri tarafından, asgari sürdürülebilirlik ve kullanıma sunma ihtiyaçları kapsamında gerçekleştirilen atfın, Bitcoin ve Ethereum gibi kriptoların kullanımına engel olmak ya da yasak getirmek amacıyla uygulanan son dakika değişiklikleri şeklinde göründüğüne dikkat çekiliyor. 

Japonya'dan kripto para borsalarına dikkat çeken Rusya uyarısı!

ABD Adalet Bakanlığı'ndan kripto para borsalarına soruşturma!

Kripto paralar dünyada nasıl vergilendiriliyor?

AB'den Rusya'ya kripto para yaptırımı geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön