27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim!

Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat imzası ile inşa edilen Avrupa Konutları Kale'de daire fiyatları 593 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.



Avrupa Konutları Kale'nin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Proje İstanbul Zeytinburnu'na bağlı Cevizlibağ'da hayata geçiriliyor. 


Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin sosyal donatı alanları fitness merkezi, sauna, 2 adet yüzme havuzu, kapalı otopark, Türk hamamı ve çocuk oyun alanlarından oluşuyor.

 

Satışları devam eden Avrupa Konutları Kale'de 599 tane daire, 52 tane ofis ve 30 tane ticari birim mevcut. Proje 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale'de 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler bulunuyor. Projede daire fiyatları 593 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 346 bin TL'ye kadar ulaşıyor.  


Avrupa Konutları Kale Topkapı iletişim

Telefon numarası: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön