27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı!

Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 80 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği projede daireler 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



Artaş İnşaat imzası ile yükselen  Avrupa Konutları Kale  projesi, Topkapı'da yükseliyor. Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. 


1+1 daire satışlarının tamamlandığı Avrupa Konutları Kale'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışlar devam ediyor. Daire alanları 80 - 210 metrekare arasında değişiyor. 


Avrupa Konutları Kale satılık daire fiyatları 800 bin TL ile 1 milyon 986 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimler 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.


Avrupa Konutları Kale'de Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz, açık spor alanları, 1.350 araçlık kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Avrupa Konutları Kale Topkapı ödeme planı

Avrupa Konutları Kale projesinde toplam bedelin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


Avrupa Konutları Kale nerede?

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön