29 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Topkapı Haziran'da satışta!

Avrupa Konutları Topkapı Haziran'da satışta!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Topkapı Kale projesi en geç Haziran'da satışa çıkıyor. 600 konutun inşa edileceği Avrupa Konutları Topkapı projesinde ruhsat için başvuru bu ay içerisinde yapılıyor...




Artaş İnşaat'ın Topkapı E-5 üzerinde Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçireceği Avrupa Konutları Topkapı projesi en geç Haziran ayına kadar satışa çıkacak. Projede rezidans, otel, avm, ofis ve mağazalar yer alıyor.


Artaş İnşaat'ın patronu Süleyman Çetinsaya ile Kale Kilit'in patronu Sadık Özgür, geçtiğimiz yıl 44 bin metrekarelik arsa için anlaşmıştı. Ancak Avrupa Konutları Topkapı projesinde 44 bin metrekarelik arsa 38 bin metrekeye düşecek.


Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinin ilk görselleri! 5 karede!


Avrupa Konutları Kale Topkapı projesine ruhsat başvuru henüz yapılmadı. Proje için ruhsata bu ay başvuruluyor. 600 konutun yer alacağı Avrupa Konutları Topkapı projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 70 ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Avrupa Konutları Topkapı projesinde bloklar 12 katlı olarak tasarlandı. Bir ofis bloğunun yer alacağı Avrupa Konutları Topkapı projesinde mağazalar ve dükkanlar ofis bloğunun altında olacak. Avrupa Konutları Topkapı'nın mimari projesi üzerinde çalışıyor. Projede fiyatlar henüz belirlenmedi.



Telefon: 0212 571 13 55

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön