Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın... Piyasaların gözü o güne çevrilirken elinde euro olan yatırımcılar ise euronun ne kadar olacağını araştırmaya başladı

Avrupa Merkez Bankası yeni yılın ilk toplantısını 2 Şubat günü gerçekleştirecek. Piyasaların gözü o güne çevrilirken elinde euro olan yatırımcılar ise euronun ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Euronun kaderini belirleyecek olan karar için geri sayım başlarken Banka tarafından kritik açıklamalar gelmeye başladı. 

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

AVRUPA MERKEZ BANKASI RESMEN DUYURDU!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından kritik açıklamalar gelmeye devam ediyor. ECB Başkanı Lagarde'nin bugünkü konuşması dikkatle dinlenecek. ECB yetkililerinden gelen 50 baz puanlık faiz artırımlarına devam açıklaması EURUSD paritesini 1.09 ile 9 ayın zirvesine taşıdı. 

Euro dolar paritesi yükselişe geçerken, yatırımcılar Euro/TL kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro ne kadar olacak? Euro/TL yükselecek mi? Euro ne olur? 

EURO 8 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK

Euronun yönünü belirleyecek olan ECB faiz kararı  2 Şubat günü resmen açıklanacak. Bankanın faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar euronun yönünü yukarı çevirdi. Euro dolar paritesinideki yükselişlerind devam etmesi bekleniyor. Bu durum karşısında euro/TL kurunun 20 lira seviyeleri aşması öngörülüyor. 

Peki bugün euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kaç TL? Euro/TL kuru kaç lira oldu?

EURO/TL NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? EURO/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 23 OCAK 2023 EURO/TL KURU

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün euro dolar paritesi 1,0896 bandından hareket ediyor. Euro/TL kuru 20,72 liradan alınıp 20,78 liradan satışa sunuluyor.

Dolar önümüzdeki hafta bu kadar olacak! Net rakam verildi! Son dakika! Doları olanlar hemen baksın

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları