29 / 04 / 2024

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkilileri arasında  görüş çatışmaları oluştu. Faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumlar konusunda yetkililer uzlaşamadı. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Son dakika euro yükseldi mi, düştü mü?



Euro bölgesinde son dakika kritik gelişmler yaşanmaya devam ediyor. Bugün ECB yetkilileri arasında görüş çatışmaları yaşandı. Konuşmalarında faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumları ile sözlü bir şekilde yönlendirmelerini gerçekleştiren üyeler, temkinli davranma konusunda çatışmalar yaşadı. Peki bu gelişmelerde euro nasıl etkiledi? Euro/TL kuru ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru gelişmesi 3 Kasım 2022.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön