15 / 05 / 2024

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası'ında faiz çatışması çıktı! Peki euro/TL kuru bugün ne kadar oldu?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkilileri arasında  görüş çatışmaları oluştu. Faiz artırımlarına yönelik beklenti ve yorumlar konusunda yetkililer uzlaşamadı. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Son dakika euro yükseldi mi, düştü mü?



EURO/TL NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 3 KASIM 2022 EURO KURU

Milyonlarca yatırımcı euro kurunu sabahın erken saatlerinden itibaren anlık olarak takip ediyor. Dolar paritesinin tekrar 112 seviyesine yükselmesi ile euro değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi bu gelişmesnin eşliğinde düşüşe geçti ve 0,97 seviyesine kadar geriledi. Euro/TL kuru alış fiyatı 18,217 TL, satış fiyatı 18,275 TL seviyesinden işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön