Kent Haberleri

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor

Avrupa Merkez Bankası 15 Haziran'da faiz kararını açıklayacak. 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor. Peki euro ne kadar olacak? Euro/TL kuru yükselmeye devam edecek mi? Euro ne olur? Avrup Merkez Bankası'ndan açıklama geldi...

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, 3 gün sonra yapılacak faiz toplantısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz ay ECB faizleri 25 baz puan artırmıştı. Bu ay kararın ne olacağı merak edilirken, bankadan kritik açıklama geldi.

Klaas Knot,  bankanın, haziran ve temmuz aylarında en az iki kez daha faiz artışına gideceğini öngörüyor.

Knot, Avrupa Merkez Bankası'nın haziran ve temmuz aylarında en az iki kez daha 25 baz puanlık faiz artışı yapması gerekeceğini söyledi. Öte yandan bankanın, enflasyonun çok yüksek kalması durumunda faizleri daha da artırmaya hazır olduğunu belirtti.

Knot, haziran ve temmuzdaki faiz artırımından sonra tablonun belisiz olduğunu söyeyerek şu ifadelere yer verdi: ''İyimser bir senaryoda o zamana kadar yeterince şey yapmış olacağız. Fakat faizleri daha fazla yükseltmeye bizi zorlayabilecek pek çok yukarı yönlü risk var. Gerekirse bunu yapmaktan çekinmem” dedi.

Bankanın faizleri artırmaya devam etmesi halinde euro kurunda yükselişine devam etmesi öngörülüyor. 

Bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? 11 Haziran 2023 euro kaç lira? Euro bugün kaç lira? 11 Haziran Pazar euro/TL kaç lira? Son dakika euro/TL kuru..

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO/TL KURU KAÇ LİRA? 11 HAZİRAN EURO/TL KAÇ TL?

11 Haziran Pazar günü euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonunun ikinci gününde euro kurunun kaç lira olduğu araştırılıyor.

Yatırımcılar ''bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira oldu? Bugün euro/TL kaç lira?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Euro/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Euro/TL kuru şu saatlerde alış fiyatı 25,11 lira, satış fiyatı ise 25,26 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0752 bandında hareket ediyor.

Altında fren patladı! Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak