27 / 04 / 2024

Avrupa Merkez Bankası'ndan sinyaller gelmeye başladı! Euronun kaderi şekilleniyor! 

Avrupa Merkez Bankası'ndan sinyaller gelmeye başladı! Euronun kaderi şekilleniyor! 

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararında. Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı merak edilirken, bankadan sinyaller gelmeye başladı. Peki Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Eylül ayı Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olacak?



ECB Yönetim Konseyi üyesi Robert Holzmann'a göre Avrupa Merkez Bankası enflasyonu yenemedi ve muhtemelen Eylül ayında faiz oranlarını yeniden artırması bekleniyor. Peki euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL ne olacak?

 Avrupa Merkez Bankası ndan sinyaller gelmeye başladı! Euronun kaderi şekilleniyor! 

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN  SİNYALLER GELMEYE BAŞLADI!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi üyesi Robert Holzmann'a göre Avrupa Merkez Bankası enflasyonu yenemedi ve muhtemelen Eylül ayında faiz oranlarını yeniden artırması bekleniyor.

Holzmann, "Enflasyon konusunda henüz net bir bilgiye sahip değiliz. Fiyatlara yönelik riskleri değerlendirmek için gelen tüm bilgileri izleyeceğiz. Eğer büyük bir sürpriz olmazsa, ara vermeden faiz artırımlarına devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Yetkililer ekonominin enflasyonu baskılayacak kadar zayıflayıp zayıflamadığına ya da yeni bir artış daha yapmaları gerekip gerekmediğine karar veriyor.

Faizlerin artırılması halinde euro kurunda yükselişlerin olması bekleniyor. Uzmanlara göre euro kurunun yıl sonuna kadar 30 lira seviyesine yükselmesi bekleniyor.

 Avrupa Merkez Bankası ndan sinyaller gelmeye başladı! Euronun kaderi şekilleniyor! 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? GÜNCEL EURO NE KADAR OLDU? 30 AĞUSTOS 2023 EURO/TL KURU

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün euro ne kadar? Güncel euro alış satış fiyatı kaç lira oldu? soruları araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün yüzde 0,03 düşüş yaşadı. Euro/TL kuru 28,98 lira, satış fiyatı 29,087 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0887 bandında hareket ediyor. 

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Dolar yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar acil bakın!

Geri Dön