30 / 04 / 2024

Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi!

Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Ticaret Merkezi

Avrupa Ticaret Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Ticaret Merkezi projesi ile ilgili detaylar...



İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avrupa Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. 

Avrupa Ticaret Merkezi ismiyle İstanbul Avcılar'da inşa edilecek projede 301 adet iş yeri yer alacak. Satışların başladığı Avrupa Ticaret Merkezi projesinde 100 metrekareden, 1.800 metrekareye kadar çok çeşitli büyüklükte dükkan, depo ve imalathaneler yer alıyor. 

Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi!

Yüksek kazanç imkanı sunulan Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi projesi, her detayın düşünüldüğü bir proje olarak hayata geçiyor. Projede geniş koridorlar ve yüksek tavanlara yer veriliyor. 

İş yerlerine tırların yanaşabildiği Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi projesinin özel tasarım mimarisi de dikkat çekiyor. 

Peki Avrupa Ticaret Merkezi nerede? Artaş İnşaat Avrupa Ticaret Merkezi fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 


projeye sor



Geri Dön