14 / 05 / 2024

Avrupa'da gaz fiyatları 110 Euro'ya düştü!

Avrupa'da gaz fiyatları 110 Euro'ya düştü!

Avrupa'da bir süredir artış gösteren doğal gaz fiyatlarında beklenen düşüş yaşandı. Avrupa'da gaz fiyatları geçtiğimiz günlerde 123 euro düzeyine çıkarken bugünlerde 110 euro seviyelerine çekildi.



Avrupa'da gaz fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Sputniknews'te yer alan habere göre; Avrupa'da ocak vadeli kontratların fiyatı doğal gaz fiyatları, sıvılaştırılmış doğalgaz sevkiyatlarının artmasıyla megavatsaat başına 110 Euro'ya kadar düştü.

Avrupa'da derinliği daha çok olarak bilinen Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF' de işlem gören ocak vadeli kontratların fiyatında yüzde 22 düşüş gerçekleştirildi.

Avrupa da gaz fiyatları 110 Euro ya düştü!

Ocak vadeli doğalgaz kontratlarının fiyatı gün içinde 123 euro' ya kadar yükselirken dün Türkiye saati 19.00 itibariyle 110 euro seviyesine çekildi.

Havanın ısınmasıyla beraber önümüzde ki günlerde ABD'den yola çıkması planlanan LNG tankerinin Avrupa limanlarına ulaşacak olması Avrupa'da doğal gaz fiyatlarının düşmesine neden oldu.

TürkAkım'ın Sırbistan ayağı faaliyete geçti!

Son dakika! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön