27 / 04 / 2024

Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire için mutfak yarışı!

Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire için mutfak yarışı!

Avrupa'nın en yüksek binası İstanbul Sapphire'in mutfağı için İtalyan ve Almanlar yarıştı



 Avrupa'nın en yüksek binası ve modern İstanbul'un simgesi olarak gösterilen İstanbul Sapphire'de binanın kullanım alanları ve konutların içerisinde yer alacak markalar birbiriyle yarışıyor. Geçtiğimiz günlerde bu marka yarışlarından biri de İstanbul Sapphire'in dairelerinde kullanılacak mutfak dolaplarını belirlemek için gerçekleşti. İtalyan ve Alman markaları birbirleriyle yarıştı. Başvuruda bulunan dünya markaları arasından ipi göğüsleyen, İstanbul Sapphire'in örnek dairesinin mutfak dolaplarını döşeyen, İtalya'nın en prestijli mutfak markalarından SCIC olduğu açıklandı. 

EŞİNİZİN RUJ RENGİNDE MUTFAK DOLABI

SCIC'in, Avrupa ve Amerika'daki showroomlarında yer alan yüzlerce mutfak tasarımı ile tanınırlığı dünya çapına ulaşmış olan İtalya'nın lider mutfak firmalarından olduğu kaydedilen açıklamaya göre, şirket 35 ülkeden sonra Maslak Yapı distribütörlüğünde Türkiye'de hizmet veriyor. İtalyan SCIC, dünya jet sosyetesinin mutfaklarını tasarlarken, özellikle hanımların kullandığı ruj renginde, kişiye özel mutfak tasarımlarıyla ünlü bir marka. Sadece 2009 yılında Sevgililer Günü nedeniyle bin 310 kişi eşinin ruj renginde SCIC mutfak siparişi vermiş. SCIC mutfak dolaplarının, İstanbul'da da birçok ünlü iş adamı ve sanatçıların evlerini de süslediği belirtildi.
Star

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sapphire'in mutfak dolaplarını İtalyan SCIC döşeyecek

İSTANBUL Sapphire, 261 metre yüksekliğiyle sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en yüksek binası ve modern İstanbul'un simgesi olarak kentin silüetini tamamlıyor. Böyle özel bir projede, hem binanın ortak kullanım alanlarında hem de konutların içerisinde yer alacak markalar da doğal olarak kendi sınıfının en kaliteli ve prestijlileri arasından özenle seçiliyor. Bu seçimler, Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ve teknik ekibiyle birlikte, projenin mimarlığını üstlenen Tabanlıoğlu Mimarlık-Melkan Tabanlıoğlu tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde bu marka yarışlarından biri daha yaşandı. İstanbul Sapphire'in dairelerinde kullanılacak mutfak dolaplarını belirlemek için İtalyan ve Alman markaları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Bu yarışının sonunda, başvuruda bulunan dünya markaları arasından ipi göğüsleyen, İstanbul Sapphire'in örnek dairesinin mutfak dolaplarını döşeyen, İtalyan mutfak markası SCİC oldu.
Akşam

Sapphire mutfaktaki markasını seçti
261 metre yüksekliğiyle Avrupa'nın en yüksek binası olarak nitelendirilen İstanbul Sapphire için markalar yarışı sürüyor. Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Nahit Kiler ve teknik ekibinin mutfak İstanbul Sapphire'in mutfak dolaplarındaki tercihi, dünyanın en prestijli mutfak markalarından biri olarak nitelendirilen Scic oldu.
Scic'in Türkiye distribütörü Maslak Yapı'nın yaptığı açıklamada, projede kullanılacak mutfak dolaplarını belirlemek için İtalyan ve Alman markalarının birbirleriyle kıyasıya yarıştığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: “Bu yarışta dünya markaları arasından ipi göğüsleyen, İstanbul Sapphire'in örnek dairesinin mutfak dolaplarını döşeyen İtalya'nın en prestijli mutfak markası Scic oldu.

Açıklamada, Scic'in Avrupa ve Amerika'da dünyanın en prestijli şehirlerinde showroomlarının bulunduğuna da dikkat çekilerek, Scic'in özellikle sadelik, kişiye özel tasarım, fonksiyonellik ve detaylarıyla özelleştiği ifade edildi.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ‘RUJ MUTFAK' İLGİSİ
Scic, başta Miami, Newyork, Londra ve Paris olmak üzere, dünya jet sosyetesinin mutfaklarını tasarlayan bir dünya markası olarak anılıyor. Markanın bir başka özelliği de kadınların en çok kullandığı ruj rengiyle kişiye özel tasarladığı mutfaklar. Marka, sadece 2009 yılında Sevgililer Günü nedeniyle 1310 ruj renginde özel tasarım yaptı. Marka, başta Miami olmak üzere dünyanın dört bir yanında seçkin ve tanınmış kişilerin evlerini tasarlıyor.

Tebernüş Kireçci

İstanbul Sapphire mutfakta ‘SCIC'i seçti 
 
İstanbul Sapphire'in mutfaklarında dünyanın lider mutfak markalarından SCIC kullanılacak.

35 ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye'de Maslak Yapı'nın distribütörlüğünü yaptığı İtalyan SCIC, 261 metre yüksekliğindeki binanın mutfakları için yapılan yarışta ünlü markaları geride bıraktı.

261 metre yüksekliğiyle sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en yüksek binası ve modern İstanbul'un simgesi olarak yükselen İstanbul Sapphire, mimari tasarımı, kullandığı teknoloji, sunacağı hizmetler ve vaat ettiği yaşam tarzı ile öne çıkıyor.

“Farklı ve çok özel” olarak nitelendirilen projede, hem binanın ortak kullanım alanlarında, hem de konutların içerisinde yer alacak markalar da kendi sınıfının en kaliteli ve prestijlileri arasından seçiliyor. Bu seçimler, Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ve teknik ekibi ile birlikte, projenin mimarlığını üstlenen Tabanlıoğlu Mimarlık-Melkan Tabanlıoğlu tarafından gerçekleştiriliyor.

Seçkinlerin markası

Bu marka yarışlarından biri daha geçtiğimiz günlerde yaşandı. İstanbul Sapphire'in dairelerinde kullanılacak mutfak dolaplarını belirlemek için İtalyan ve Alman markaları birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Bu yarışın sonunda, başvuruda bulunan dünya markaları arasından ipi İtalyan SCIC göğüsledi. Böylece SCIC, İstanbul Sapphire'in örnek dairelerinin mutfak dolaplarını döşeyen marka oldu.

SCIC, Avrupa ve ABD'de dünyanın en prestijli şehirlerinde bulunan showroom'larında yer alan yüzlerce mutfak tasarımı ile tanınırlığı dünya çapına ulaşmış İtalya'nın ve dünyanın lider mutfak firması olarak nitelendiriliyor. 35 ülkede faaliyet gösteren şirket, Maslak Yapı distribütörlüğünde Türkiye'de hizmet veriyor.

Eşinizin rujunun renginde mutfak yaptırabilirsiniz!

Maslak Yapı, distribütörlüğünü yaptığı SCIC mutfaklarının örneklerini Etiler'de Nispetiye Caddesi'nde bulunan showroom'unda sergiliyor.

İtalyan SCIC Miami, New York, Londra ve Paris'te olmak üzere, dünya jet sosyetesinin mutfaklarını tasarlayan bir marka... Özellikle hanımların kullandığı ruj renginde, kişiye özel mutfak tasarımlarıyla ünlü olan marka, başta Miami olmak üzere dünyanın dört bir yanında seçkin ve tanınmış kişilerin evlerindeki mutfak dolaplarının markası olarak tanınıyor. 2009 yılında sadece Sevgililer Günü nedeniyle 1.310 kişi eşinin ruj renginde SCIC mutfak siparişi verdi. Bu siparişler İtalya'da SCIC'in tasarımcıları tarafından çizilip üretilerek eşlerine sürpriz yapanların mutfaklarına döşendi.. Bu yıl Sevgililer Günü için verilen siparişlerin katlandığı belirtiliyor. SCIC mutfak dolapları, İstanbul'da da birçok ünlü işadamı ve sanatçının evini süslüyor.

İstanbul seyir terasından izlenecek

- Levent'te bulunan İstanbul Sapphire 64 kat ve 261 metre yüksekliğiyle şu anda Türkiye'deki en uzun bina olma özelliğine sahip.

- 22 tipte 157 rezidans ve toplam 174 konutun bulunduğu binada alışveriş merkezi de yeralıyor.

- Binanın 163'üncü metresinde golf antreman sahası var.

- Binanın 236'ncı metresinde 'seyir terası' da açılacak ve İstanbul manzarası 360 derece seyredilecek.
 
Vatan


Geri Dön