27 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?



Avrupark Bahçekent'te alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle inşa edilen projede 1.394 konut ve 86 ticari ünite mevcut.


Başakşehir  Avrupark Bahçekent  fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler seçenekleri bulunuyor.


Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir konumda olan Bahçekent Avrupark Konutları 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Avrupark Bahçekent'in sosyal donatı alanları; çim amfi, cami ve piknik alanları, mağazalar, gölet, restoranlar, oyun alanları, havuz, bankalar, marketler, spor alanları, kafeler, okullar, yamaç terasları, etkinlik alanlarından oluşuyor. 


Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön