27 / 04 / 2024

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 



AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu süreçte sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

AXA Sigorta tarafından yapılan açıklamaya göre, sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesine geçmeyi ve gerek sigortalıları gerekse acente ve çalışanları için gerçek bir çözüm ortağı olmayı planlayanAXA Sigorta, koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zorlu geçen bu dönemde de sigortalılarını desteklemeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AXA Sigorta, sigortalılarının bir aylık kasko ve konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor. Hem yeni poliçelerde hem de poliçe yenilemelerinde geçerli olan “Bir Ay Bedava” kampanyası, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.


Geri Dön