09 / 05 / 2024

AXA Sigorta kampanya

AXA Sigorta kampanya

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Sigorta sektörü ilk altı ayda yüzde 19 artış gösterdi!

Yılın ilk 6 ayında sigorta sektöründe 33.2 milyar liralık prim üretildi. Axa Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken sigorta pazarındaki güncel gelişmeleri değerlendirdi.

AXA SİGORTA konut portföyünü yeniledi!

Evim Sigortası'nın teminatlarını müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına göre güncelleyen AXA Sigorta, yeni ürünü Lüks Evim Sigortası’nı da kullanıma sundu...

AXA Sigorta, Türkiye'de yatırıma devam edecek!

AXA Sigorta, Marmara Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofisi açıldı. Yeni ofisin açılış törenine katılan AXA Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Guillaume Lejeune, Türkiye'de yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Anadolu Sigorta'dan eczacılara özel konut paket sigortası!

31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, Türk Eczacıları Birliği üyeleri ile eş ve çocukları. Anadolu Sigorta konut paket sigortasına yüzde 35 özel indirimle sahip olabilecekler...

AXA Sigorta, Palladium Tower'a taşınacak!

AXA Sigorta, İstanbul Kadıköy Bölge Müdürlüğü'nü, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Ataşehir'de hayata geçirdiği ofis projesi Palladium Tower'da aldığı yeni yere taşınacak, inşaat tamamlandıktan sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

Palladium Tower'da AXA Sigorta da yerini aldı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli A+ ofis projelerinden biri olan Palladium Tower; dünyanın önde gelen firmalarının yeni adresi olmaya başladı. Birçok global şirket gibi AXA Sigorta da tercihini Palladium Tower’dan yana kullandı...

AXA Sigorta, Evim Sigortası uygulamasına başladı!

AXA Sigorta, konutta yaşanabilecek tehlikelere karşı Evim Sigortası uygulaması başlattı

Axa Sigorta ile Sumitomo Mitsiu Trust Bankası ortaklığa gidiyor!

Axa Sigorta ile Sumitomo Mitsiu Trust Bankası, Tokyo'daki ofis binalarına yatırım yapmak için ortaklık kuracaklar...

Zurich Sigorta, Benim Evim Sigortası'yla evin dışında da koruyor!

Zurich Sigorta, Benim Evim Sigortası'yla konut sigortası anlayışını tamamen değiştiriyor. İçerdiği teminatlarla sektördeki benzer ürünlerden farklılaşan Benim Evim Sigortası, sigortalıları evin dışındaki risklere karşı da koruyor

AXA Sigorta kampanya Haberi

AXA Sigorta kampanya

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu süreçte sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

AXA Sigorta tarafından yapılan açıklamaya göre, sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesine geçmeyi ve gerek sigortalıları gerekse acente ve çalışanları için gerçek bir çözüm ortağı olmayı planlayanAXA Sigorta, koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zorlu geçen bu dönemde de sigortalılarını desteklemeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AXA Sigorta, sigortalılarının bir aylık kasko ve konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor. Hem yeni poliçelerde hem de poliçe yenilemelerinde geçerli olan “Bir Ay Bedava” kampanyası, 31 Mayıs tarihine kadar devam...