09 / 05 / 2024

AXA Sigorta 1 ay bedava kampanyası

AXA Sigorta 1 ay bedava kampanyası

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

Sigorta girişi 1999'dan sonra olanlar dikkat! 1 milyon kişi 5 yıl erken emekli olacak: Prim, gün, yaş şartı değişiyor!

Emekli olamayanlar için yeni düzenlemeler kapıda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyon küçük esnafa erken emeklilik müjdesini duyurmuştu. İşte o düzenlemenin detayları...

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Sigorta şirketlerine önemli çağrı: Depremde 1 milyondan fazla araç hasar gördü, hasarları acilen ödenmeli!

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çok sayıda bina hasar alıp yıkılırken, milyonlarca araç da hasara uğradı. Sivil toplum kuruluşları ise bölgede depremzedelerin mağduriyetini hafifletmek için bir an önce sigorta şirketlerinin kasko zararlarını karşılamasını istiyor.

SEDDK’dan son dakika haberi! Depremzedelerin DASK ve Trafik sigortası prim ödemeleri 1 Mayıs 2023’e kadar ertelendi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da deprem felaketinden etkilenen şehirlerimizde yaşayan sigortalılara yönelik aldıkları önlemleri ve kararları açıkladı. Sigorta poliçelerinde en az 6 taksit yapılması zorunlu kılınırken, prim tahsilatları da 1 Mayıs’2023 tarihine ertelend

Dikkat, 1 Eylül'de başladı! Büyük cezası var

Trafik sigortasında uygulanan güncel tarifeye göre 1 Eylül itibariyle taksi, minibüs, otobüs ve kamyon gibi gruplara yüzde 10, diğer araçlara ise yüzde 20 zam geldi. Bu gelişme ile birlikte İstanbul’da en ucuz sigorta 2 bin 296 liraya çıktı.

Yeni sigorta tarifesi resmen açıklandı! 1 Eylül’den itibaren plakaya göre güncel araç sigorta fiyatları…

Tüm araç sahiplerini ilgilendiren ‘Zorunlu Trafik Sigortası’ ücretleri 1 Eylül 2022 tarihi itibarıyla %20 arttı. Buna ek olarak tavan fiyatlar için uygulanan aylık artış oranı da yüzde 2.25’ten 4.75’lere çıktı. Hasarsızlık indiriminde oranlar ise düştü. İşte, 1 Eylül 2022 fiyatları..

Binance'den 1 milyar dolarlık sigorta!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, kripto para platformlarına bilgisayar korsanlarının saldırılarına karşı sigorta fonu oluşturdu.

Sigorta primi eksik olanlar müjde! 1.444 liraya emeklilik fırsatı!

Sigorta primi eksik olan vatandaşlar ile çalışma imkanı bulamayanlara, isteğe bağlı emekli olma imkanı tanınıyor. Bunun için aylık bin 144 lira prim yatırmak yeterli oluyor.

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmazı 35.1 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Yenibosna'daki taşınmazını 35.1 milyon TL'ye satışa çıkardı...

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Vakıf Finansal Kiralama'nın Güneş Sigorta'daki payı yüzde 61,1'e yükseldi!

Vakıf Finansal Kiralama'nın hissedarı Güneş Sigorta AŞ'nin hisselerinin devri hususunda bir anlaşmaya varılamadı. Bu durumda TVF Finansal Yatırımlar'ın, hissedarlarından olan Güneş Sigorta AŞ'nin sermayesindeki payı yüzde 61,1'e yükseldi.

AXA Sigorta 1 ay bedava kampanyası Haberi

AXA Sigorta 1 ay bedava kampanyası

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu süreçte sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

AXA Sigorta tarafından yapılan açıklamaya göre, sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesine geçmeyi ve gerek sigortalıları gerekse acente ve çalışanları için gerçek bir çözüm ortağı olmayı planlayanAXA Sigorta, koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zorlu geçen bu dönemde de sigortalılarını desteklemeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AXA Sigorta, sigortalılarının bir aylık kasko ve konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor. Hem yeni poliçelerde hem de poliçe yenilemelerinde geçerli olan “Bir Ay Bedava” kampanyası, 31 Mayıs tarihine kadar devam...