27 / 04 / 2024

Axis İstanbul Ofislerinde lansmana özel yüzde 10 indirim!

Axis İstanbul Ofislerinde lansmana özel yüzde 10 indirim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da yükselen Axis İstanbul Ofislerinde, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor ve 72 ay taksit yapılıyor. Proje Suryapı ve Hayat Holding imzası taşıyor.



Suryapı ve Hayat Holding tatafından hayata geçirilen  Axis İstanbul  Ofisleri'nde lasmana özel 72 ay taksit ve yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Axis İstanbul Ofisleri merkezi yerlere de yakın. Axis İstanbul Ofislerinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu bulunuyor. Axis İstanbul Ofislerine ulaşmak için Aksaray-Kirazlı metrosu da kullanılabiliyor.


Axis İstanbul Ofislerinde lansmana özel yüzde 10 indirim!


Axis İstanbul Ofislerinin büyüklükleri 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Ofislerin tamamı Haliç ve şehir merkezi manzaralarına sahip.


Axis İstanbul Ofislerinde arşiv odaları, yeni nesil sessiz çalışma odaları, kargo odaları, teknoloji odaları, kargo posta dağıtım odası, print center ve çok amaçlı odalar bulunuyor.


Axis İstanbul Ofislerinin sosyal olanakları arasında, sinema salonları, spor merkezi, restoran, kafeler ve çocuk oyun alanları bulunuyor.



Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr

Başak KANIK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön