27 / 04 / 2024

Axis İstanbul teslim tarihi!

Axis İstanbul teslim tarihi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Axis İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı.



Sosyal alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Ofislerin alanları 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar yükseldiği projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor.


Axis İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşemesi öngörüldü. Ofislerin isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebildiği projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. 


Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön