10 / 05 / 2024

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!



NİSAN AYIN ZAM ŞAMPİYONU BELLİ OLDU!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati nisan ayında, “Koyun eti ucuz ama tercih edilmiyor" sözleri nisan ayında gündem olmuştu. TÜİK ise bugün nisan ayında fiyatı en çok artan ürünün yüzde 21.47 ile kuzu eti olduğunu açıkladı.

KUZU ETİ FİYATI YÜZDE 21,47 ARTTI!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 15 Nisan’da koyun etinin ucuz ama tercih edilmediğini söyleyerek bunu değiştiria TÜİK nisan ayının zam şampiyonu yüzde 21.47'lik artışla kuzu eti olduğunu açıkladı.

Kuzu etini yüzde 13.34 ile dana eti, yüzde 12.05 ile karayolu ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı, yüzde 11.73 ile patates ve bazı yumru bitkiler, yüzde 9.97 ile kümes hayvanları eti izledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön