02 / 07 / 2024

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL'ye düştü

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL'ye düştü

Carrefour ayçiçek yağında bombayı patlattı ve dev indirimi vatandaşa duyurdu. 2 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 69 TL'ye geriledi.  ayçiçek yağında dev indirim gerçekleştiren Carrefour'daki indirimin tüm detayları...



Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen büyük ölçekli zamlardan sonra o marketten gelen büyük indirim geldi. İndirim sonrasında ayçiçek yağı fiyatının 2 litresini fiyatı adeta dip yaptı.

Ayçiçek yağı fiyatlarına yapılan büyük oranlı zamlardan sonra CarrefourSA'da 2 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 69,75 TL'ye geriledi.
 CarrefourSA'da Kirlangiç Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 Lt 96,50 TL'den 69,75 TL'ye kadar indi.

Ayçiçek yağı fiyatına gelen indirimden faydalanmak isteyenler CarrefourSA'nın yolunu tutmaya başlarken,
 CarrefourSA'da 2 litre Kirlangiç Kırlangıç Ayçiçek Yağı 69,75 TL'den satışta.

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL ye düştü

Ayçiçek yağı, ayçiçeği tohumlarından elde edilen bitkisel bir yağdır. Ayçiçek yağı, dünya genelinde yaygın olarak tüketilen bir bitkisel yağ çeşididir. İşte ayçiçek yağı hakkında bazı temel bilgiler:

Üretim: Ayçiçek yağı, ayçiçeği bitkisinin tohumlarından elde edilir. Tohumlar öğütülür ve sıkma veya çözücü ekstraksiyon yöntemleri kullanılarak yağ elde edilir. Sıkma yöntemi, mekanik basınç kullanarak yağın çıkarılmasını sağlarken, çözücü ekstraksiyon yöntemi çözücüler kullanarak yağı ayıklar.

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL'ye düştü


Geri Dön