28 / 04 / 2024

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?



AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİNDE SON GÜNLER

Ülkemizde meydana gelen enflasyon ve ekonomik problemler ile beraber market fiyatları can sıkmaya başlamıştı. Her geçen ay çıkan enflasyon ile beraber vatandaş indirimli ürünleri araştırmaya başladı.

Market ürünlerinde gelen zamlar ile beraber indirim avantajı araştıran vatandaşların bu defa indirim avantajı yine Migros'tan geldi. 2022 senesinden itibaren en çok zamlanan ürünlerden  ayçiçek yağı liste başı olmuştu. İndirimli ürünler arasında en çok rağbet edilen haline gelen ayçiçek yağı ücretleri düşüş yaşadı.

Sabah kahvaltılarının olmazsa olmazı olan patates kızartması için büyük bir önem arz eden ayçiçek yağı sevenler indirim haberi ile sevindi. Ay sonunu zor getiren vatandaşlar indirim müjdesi ile beraber stok yapmaya başladı. Market raflarında yer alan indirimli ayçiçek yağı ürünü market stoklarında da tükenmek üzere

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL ye düştü

KOMİLİ AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ayçiçek yağı ücretlerinde yapılan indirimin ardından vatandaşlar Migros'a akın etti. Tüketicilerin övgüyle bahsettiği Komili ayçiçek yağında gelen indirim dikkatleri çekti.

Ülkemizde en çok kullanılan markalarından birisi olan Komili Ayçiçek Yağındaki meydana gelen indirim, vatandaşın ilgisini çekti. Ayçiçek yağında belirtilen indirim ile beraber 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı fiyatı 133 TL'ye kadar geriledi.

MİGROS'TAN AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

En çok kullanılan markalardan birisi olan Komili Ayçiçek Yağının 5 litresi 154 TL'den düşerek Migros market zincirlerindeki indirim ile sadece 133,90 TL'ye satılıyor. Paylaşılan indirim ile beraber tüketiciler 5 litre ayçiçek yağını daha uygun bir ücrete alabilecek.

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü


Geri Dön