11 / 05 / 2024

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?



MARKETLER NEDEN İNDİRİM YAPAR?

Rekabet: Marketler, diğer mağazalarla rekabet etmek ve müşterileri çekmek için indirimler sunabilirler. Fiyatlarının rekabetçi olması, müşterilerin tercihini kendilerinden yana kullanmalarını sağlayabilir.

Stok Yönetimi: Marketler, ürünlerin tükenmeden önce ellerindeki stokları azaltmak için indirim yapabilirler. Özellikle mevsimsel ürünler veya son kullanma tarihi yaklaşan ürünler için indirimler düzenlenebilir.

Satış Artırma: Indirimler, müşterilerin daha fazla ürün satın almalarını teşvik edebilir. Örneğin, "iki al, bir bedava" veya "sepetteki ikinci ürüne yüzde 50 indirim" gibi kampanyalar, müşterilerin daha fazla ürün almalarını teşvik eder.

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL ye düştü

Müşteri Sadakati: Marketler, mevcut müşterilerinin sadakatini kazanmak ve sürdürmek için indirimler sunabilirler. Düzenli müşterileri için özel indirimler veya sadakat programları oluşturarak, müşterilerin tekrar mağazalarına gelmelerini ve alışveriş yapmalarını sağlayabilirler.

Ürün Tanıtımı: Yeni bir ürünü piyasaya sürerken veya az bilinen bir ürünü tanıtmak istediklerinde marketler indirimler yapabilirler. Bu şekilde müşterilerin yeni ürünü denemeleri teşvik edilir ve ürünün popülerlik kazanması hedeflenir.

Son dönemlerin en bomba indirimi Migros'tan geldi! Yüzde 50 avantajlı kampanyayı kaçırmayın

Bu kampanya kuyruk oluşturdu! Ayçiçek yağı Carrefour'da 109 TL'ye düştü! 

Migros'ta indirim çılgınlığı! Bu kampanyayı kaçıran pişman olur


Geri Dön