07 / 05 / 2024

Ayçiçek yağına peş peşe indiriler geliyor! Şimdi de 32 TL'ye düştü! Hemen bu habere bakın!

Ayçiçek yağına peş peşe indiriler geliyor! Şimdi de 32 TL'ye düştü! Hemen bu habere bakın!

MİGROS, ayçiçek yağlarında indirimlerini uzun dönemlerdir sürdürüyor. her hafta indirim gelen ayçiçek yağlarında fiyatlar vatandaşın kesesine hitap edecek kıvama indirilmeye çalışılıyor. Migros yeni yaptığı indirimi vatandaşlara duyurdu.



Migros, İsviçre merkezli bir perakende market zinciridir. 1925 yılında kurulan Migros, günümüzde İsviçre'deki en büyük market zincirlerinden biridir. Migros, gıda, temizlik ürünleri, giyim, ev eşyaları, kozmetik, elektronik ve diğer birçok farklı kategoride ürünler sunar. Aynı zamanda Migros, organik ürünler, taze meyve-sebzeler, fırından yeni çıkmış ürünler gibi çeşitli özel ürünleri de müşterilerine sunmaktadır. Migros, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve müşteri memnuniyeti gibi değerlere önem veren bir şirkettir.

Ayçiçek yağına peş peşe indiriler geliyor! Şimdi de 32 TL ye düştü! Hemen bu habere bakın!
AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDA DEV İNDİRİM

Yaptığı indirimlerle vatandaşlar aracılığı ile mercek altına alınan Migros'tan bomba haber daha geldi. Ayçiçek yağı ücretlerinde indirim yapıldı. Bu ücretleri başka yerde bulamazsınız. Peki ayçiçek yağında indirim var mı? Migros ayçiçek yağı ücretleri ne kadar? İşte Migros Ayçiçek yağı fiyatları

BU İNDİRİMİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Migros özel indirimleri ile bütün ilgiyi çekmeyi sürdürüyor. 2 L Yudum Ayçiçek yağı ücretlerinde bomba indirimler yapıldı. Migros’da normal ücreti 92,50 TL olan Yudum  2 Lt Ayçiçek yağı ücreti sadece 32 TL’den tışa çıkıyor. Bu indirimlerden faydalanmak istiyorsanız 200 TL üzeri alışveriş yapmanız mecburidir.

Ayçiçek yağına peş peşe indiriler geliyor! Şimdi de 32 TL'ye düştü! Hemen bu habere bakın


Geri Dön