16 / 05 / 2024

Ayçiçek yağında beklenmeyen indirim! Fiyatlar yüzde 40 düştü: O market stokları eritiyor!

Ayçiçek yağında beklenmeyen indirim! Fiyatlar yüzde 40 düştü: O market stokları eritiyor!

Bu ayın sonunda zincir marketlerin fiyat sabitlemesi dolacak. Vatandaşlar ise ay dolmadan alışverişlerini tamamlamak istiyorken, bir market ise çarpıcı bir yağ indirimi yaptı. Yağ fiyatlarına 5 indirim yaptığını açıklayan Metro Markete ilgi büyük. Farklı ürünlerde de indirimler var.



2023 yılının Ocak ayıyla birlikte zincir marketler bakanlığa söz vermiş ve fiyatların bir ay boyunca sabit kalacağını garantilemişti.

Bununla yetinmeyen bir market ise ayçiçek yağında %35 indirim yaptıklarını duyurdu.

Yeni yıla girilmesiyle birlikte tüm bu olumsuzluklarla baş etmek ve müşteri kazanmak için birçok indirim yapıldı. Metro Market ise bu yılın en büyük indirimine imzasını atmıştır. Başka ürünlerde de indirime giden bu market düzenlemiş olduğu indirimlerle birlikte birçok müşterinin alışveriş için tercih edeceği ilk adres olacak. 

Metro Market tarafından bütün bu olumsuz tablo karşısında müşterilere sevindirici bir haber geldi. Market öyle büyük bir indirime imza attı ki birçok vatandaşın bu marketi alışveriş için tercih edeceği netleşti. Market ayçiçek yağında 35 TL indirim yaptı. 169 TL ve 179 TL ile satılmakta olan ayçiçek yağının fiyatı Metro Marketin indirimi doğrultusunda 134 TL ile alıcılarına kavuşacak.


Geri Dön