27 / 04 / 2024

Ayçiçek yağında çıldırtacak indirim! Carrefoursa'da fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Ayçiçek yağında çıldırtacak indirim! Carrefoursa'da fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Marketlerde ayçiçek yağı fiyatları düştü! Carrefoursa'da fiyatlar, önceki zam öncesindeki seviyelerine indirildi ve 5 litrelik ambalajlar geliş fiyatına satışa sunuluyor...



Ramazan ayı geldiğinde, ayçiçek yağı fiyatları düşüşe geçerek indirimlerden yararlanmaya başladı. Temel bir ihtiyaç ürünü olan ayçiçek yağı, 2022 yılında en çok zamlanan ürünlerden biri olmuştu. Ancak şimdi, indirimler sayesinde eski fiyatlarına geri dönüyor. Ayçiçek yağı fiyatlarındaki bu değişimle ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINDAKİ TÜM ZAMLAR ERİDİ!

Ayçiçek yağı fiyatları son aylarda büyük bir artış göstermiş olsa da, şimdi büyük indirim fırsatları ortaya çıkıyor. Vatandaşlar bu indirim fırsatlarını kaçırmamak için fırsatları takip ediyorlar. 2022 yılında en çok zamlanan ürünlerden biri olan ayçiçek yağı, 2023 yılına zamlı bir başlangıç yapmış olsa da son aylarda indirimler söz konusu.

Market zincirleri, ramazan ayında vatandaşların yükünü azaltmak için indirimler başlatarak 5 litrelik, 4 litrelik ve 2 litrelik ayçiçek yağlarını raflarına dizdiler. İndirim fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar marketlere akın ederek stoklarını artırıyorlar. Ancak, ramazan ayı indirimi sona erdikten sonra fiyatların tekrar yükselmesi bekleniyor.


Geri Dön