29 / 04 / 2024

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketten indirim müjdesi geldi! Son 3 gün!

Ayçiçek yağında dev kampanya! O marketten indirim müjdesi geldi! Son 3 gün!

Ayçiçek yağı fiyatları artan enflasyon yüzünden bir hayli arttı. Vatandaşlar, her kampanyayı merakla takip ediyor. İşte detaylar!



Uygun fiyatlı Ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar için zincir marketler tarafından yapılan indirimler harıl harıl araştırmaya başladı. Beklenen indirim haberi de o marketlerden geldi. 4 litrelik Ayçiçek yağı 140 TL'nin altına düştü. Ayçiçek yağı olmayanlar, stoklar bitmeden hemen yetişsin. Bu uygun fiyatlar için son 3 gün kaldı.

2022 yılının başından bu yana sürekli olarak zamlanan Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların cebini bir hayli yakmaktadır. Ucuza yağ almak için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri ilgi ile takip eden tüketicilere beklenen haber geldi. O marketlerde dev kampanya geldi ve 4 litrelik Ayçiçek yağı 140 TL'nin altına kadar düştü. Yetişen alıyor.

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM BAŞLADI!

Artan enflasyon ve bununla beraber döviz kurunda yaşanan hareketlilikle Ayçiçek yağı fiyatları yükseldikçe yükseldi. Artan fiyatlar vatandaşların alım gücünü düşürdü bundan dolayı da tüketiciler zincir marketler tarafından yapılan indirimleri kovalamaya devam ediyor. Beklenen indirim haberi de o marketlerden geldi. Ayçiçek yağında dev indirim başladı. ŞOK marketleri yeni indirimini duyurdu. İndirim haberini duyanlar ŞOK markete akın ediyor.

SON 3 GÜN KALDI! STOKLAR BİTMEDEN YETİŞİN

ŞOK market müşterilerine özel yaptığı duyuru ile birlikte yeni kampanyasını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ŞOK marketlerinde 4 litrelik ayçiçeği yağını 139 TL’den satışa sunuluyor. Bu kampanya da 3 gün sonra sona eriyor.

ŞOK MARKET GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI!

ŞOK markette diğer Ayçiçek yağı fiyatlarındaki son durum merak edenler için ise son durum şöyledir;

  • Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 LT 149,50 TL’den satılmaktadır.
  • Evin Ayçiçek Yağı 2 LT 69,75 TL’den satılmaktadır.
  • Evin Ayçiçek Yağı 1lt 37,50 TL’den satılmaktadır.

Şans emeklilerin ayağına geldi! Bu tarihe kadar başvurun 7500 TL’nin sahibi olun!

Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir? Eğitim öğretim yardımı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön