05 / 05 / 2024

Aydın Noğay kimdir?

Aydın Noğay kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Yedek Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Noğay kimdir? Aydın Noğay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Noğay, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Aydın Noğay..



Aydın Noğay kimdir?

Aydın Noğay, 17 Şubat 1956 tarihinde Aydın-Karacasu`da doğdu. Yükseköğrenimini 1974 -1978 yıllarında Konya DMMA İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayarak kamudaki hizmetlerine 1979 yılında Karayolları Konya Bölge Müdürlüğünde  Yol Yapım Servisinde Şantiye Mühendisi olarak başladı. 


Bingöl, Malatya, Akşehir Şube Şefliklerinde Şube Şefi, Kastamonu Bölge Müdürlüğünde Bakım Baş Mühendisi,  İzmir  Bölge Müdürlüğünde Trafik İşaretleme Mühendisi olarak çalışarak 2004 yılında Kamudaki Hizmetlerini tamamladı. 


Kamu hizmetleri süresinde Enerji Yapı Yol Sen, Yapı Yol Sen  Sendikalarında İşyeri Temsilciliği, Şube Başkanlığı, Yapı Yol Sen Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği, KESK Kurucu Delegeliği 2. Dönem GYK Üyeliği görevlerinde bulundu. 


Emekli olduktan sonra 3 yıl özel sektörde Yol Çizgi Uygulamaları yapan ve Yol Çizgi Makineleri satan bir trafik  firmasında  Uygulama Müdürlüğü yaptı. 2007 yılından itibaren de kendi şirketini kurarak çalışmalarına  devam etmektedir. 


İMO İzmir Şubesi 41. Dönem Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu.





Geri Dön