18 / 05 / 2024

izmir imo Aydın Noğay

izmir imo Aydın Noğay

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Yedek Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Noğay kimdir? Aydın Noğay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Noğay, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Aydın Noğay..

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

İzmir-Aydın otobanı mecliste konu oldu!

İzmir-Aydın otobanı meclis gündemine taşındı. Otoban hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir-Aydın yolu onarılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski karayollarından İzmir-Aydın yolunda, yenileme ve bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Antalya’ya kadar uzayacak!

Aydın’da temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İzmir-Aydın Otoyolu’nu Antalya’ya kadar uzatacaklarını söyledi. Ramazanoğlu, “Türkiye’yi orta gelir tuzağından çıkarıp yüksek gelir grubuna taşıyacağız” dedi

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

İzmir-Aydın Karayolu yenilenecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir - Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi.

İzmir-Aydın Karayolu yeninelecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir-Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi..

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

Aydın Şengül: İzmir kentsel dönüşümde yanlış yolda!

Milletvekili Aydın Şengül, kentsel dönüşümde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanlış yolda olduğunu ifade ederek “Sayın Kocaoğlu ısrarla 5393 sayılı belediye yasasının 73. Maddesine göre kentsel dönüşüm yapmak istiyor" dedi

İzmir-Aydın-Denizli demiryoluna, Devlet Demiryolları ikinci bir hat yapacak!

İzmir-Aydın-Denizli arasındaki mevcut demiryoluna Devlet Demiryolları tarafından ikinci bir takviye demiryolu hattı yapılacak. Devlet Demiryolları 3. Bölge Müdürlüğü'nce etüt çalışmaları için Aydın'ın merkez ilçesi Efeler Belediyesinden imar planı istendi

izmir imo Aydın Noğay Haberi

izmir imo Aydın Noğay

Aydın Noğay kimdir?

Aydın Noğay, 17 Şubat 1956 tarihinde Aydın-Karacasu`da doğdu. Yükseköğrenimini 1974 -1978 yıllarında Konya DMMA İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayarak kamudaki hizmetlerine 1979 yılında Karayolları Konya Bölge Müdürlüğünde  Yol Yapım Servisinde Şantiye Mühendisi olarak başladı. 


Bingöl, Malatya, Akşehir Şube Şefliklerinde Şube Şefi, Kastamonu Bölge Müdürlüğünde Bakım Baş Mühendisi, İzmir Bölge Müdürlüğünde Trafik İşaretleme Mühendisi olarak çalışarak 2004 yılında Kamudaki Hizmetlerini tamamladı. 


Kamu hizmetleri süresinde Enerji Yapı Yol Sen, Yapı Yol Sen  Sendikalarında İşyeri Temsilciliği, Şube Başkanlığı, Yapı Yol Sen Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği, KESK Kurucu Delegeliği 2. Dönem GYK Üyeliği görevlerinde bulundu. 


Emekli olduktan sonra 3 yıl özel sektörde Yol Çizgi Uygulamaları yapan ve Yol Çizgi Makineleri satan bir trafik  firmasında  Uygulama Müdürlüğü yaptı. 2007 yılından itibaren de kendi şirketini kurarak çalışmalarına...