28 / 04 / 2024

Aydın Yapı Giresun ‘a özel prefabrik ev fırsatları sunuyor!

Aydın Yapı Giresun ‘a özel prefabrik ev fırsatları sunuyor!

Aydın Yapı 2010 yılında kurulmasına karşın Giresun ve çevre şehirlerinde yaptığı prefabrik evler sayesinde adından gururla bahsettiren bir firma oldu. Aydın Yapı Giresun ‘a özel prefabrik ev fırsatları sunuyor...



Bünyesinde prefabrik evler, Amerikan tarzı çelik villalar ve konteyner binalar bulunuyor.. Aydın Yapı prefabriğin getirdiği kolaylıkla beraber inşaat sektöründe ofis binaları, güvenlik kabinleri, tek katlı ve iki katlı prefabrik evler, okullar, atölyeler, dolmuş ve taksi durakları yapıyor. Yayla ve köy evleri yaptırmak isteyen insanlar artık prefabriğe yöneldi bunun asıl nedeni prefabrik bir evin doğaya daha uyumlu olması ve betonarme eve göre daha güzel görünmesi, yazları serin kışları ise ılık olmasıdır.

Aydın Yapı telefonla arayan yada ofislerini ziyaret eden herkese müşterisi olsun olmasın ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ veriyor. Böylece müşterilerinin daha bilinçli bir şekilde bina yaptırmasını, doğru kararlar almasını sağlıyor.


Giresun’ da Aydın Yapı tarafından ilk kez yapılan bir diğer çalışma ise yalnızca kendi hazır projelerini değil müşterilerinin de getirdikleri kaba çizim veya projelerini de ÜCRETSİZ olarak planlayıp imal etmesidir.  Üstelik binayı anahtar teslimi yapmakta ve müşterilerine nakliye masrafı, işçi barındırması – yemeği vb. dertlerden de kurtarıyor. Yapılan prefabrik evlerde tamamen birinci sınıf malzeme kullanılmaktadır. Marka vermenin yanlış olduğunu düşündüğümüzden sitemizi ziyaret ettiğinizde yada aradığınızda kullanılan malzemelerin markaları verilmektedir.


Aydın Yapı müşterilerine yaptığı işleri kafa karıştırmadan anlamaları için herşeyi özetleyen “evinize sadece tül takmaya gireceksiniz” diyerek müşterilerin  hiçbirşeye kafa yormadıklarını hiçbir ustanın peşinde koşmadan gönül rahatlığıyla ev yaptırdıklarını slogan olarak kullanıyor

Giresun’ dan uzakta ev yaptıranlar için günlük inşaat resim ve videolarının paylaşıldığı ve müşterinin tüm rapor ve detaylara eriştiği bir inşaat takip otomasyonu kullanıma sunmuştur.  


Telefon: 454 680 00 06

Web: www.giresunprefabrikyapi.com



Geri Dön