30 / 04 / 2024

Ayhan Barut: Çukurova, örnek bir ilçe olacak!

Ayhan Barut: Çukurova, örnek bir ilçe olacak!

Çukurova 'nın daha temiz ve daha yeşil bir ilçe olabileceğine dikkati çeken Ayhan Barut, "Esnafımızla, işçimizle, öğrencimizle el ele verip modern bir Çukurova oluşturacağız" dedi.




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Toros Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti. 


Çukurova'nın daha temiz ve daha yeşil bir ilçe olabileceğine dikkati çeken Ayhan Barut, "Esnafımızla, işçimizle, öğrencimizle el ele verip modern bir Çukurova oluşturacağız" dedi. CHP Çukurova İlçe Başkanlığı yaptığı sırada ilçenin tüm sorunlarını analiz ettiğini ve ekip çalışmasıyla çözüm önerileri geliştirdiklerini söyleyen Ayhan Barut, "Hemşerilerimiz bize güvensin ve inansın. Çukurova'yı gelişen yüzüyle örnek bir ilçe yapmaya kararlıyız" diye konuştu. 


Çukurova'nın beton yığınını andıran görüntüsünden kurtulmasının önemine işaret eden Ayhan Barut, trafik ve otopark sorunu artan, sosyal ve kültürel tesis eksikliği olan Çukurova ilçesinde turizm sektörünü canlandıracaklarını ifade etti. 


Adana'da sadece Çukurova Üniversitesi'nde bir kongre merkezi olduğunu belirten Barut, kentteki tüm ihtiyacı karşılayabilecek bir kongre merkezini inşaa edeceklerini belirtti. 

Esnafların ilgisine memnun kalan Ayhan Barut, belediye başkanı olduğu takdirde esnaf ve sanatkarla sorunların belirlenmesi ve çözüm önerileri için belirli periyodlar halinde bir araya geleceklerini sözlerine ekledi. 


Çukurova Press


Geri Dön