17 / 05 / 2024

Çukurova projeleri 2014

Çukurova projeleri 2014

Çukurova 'nın daha temiz ve daha yeşil bir ilçe olabileceğine dikkati çeken Ayhan Barut, "Esnafımızla, işçimizle, öğrencimizle el ele verip modern bir Çukurova oluşturacağız" dedi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Çukurova Gayrimenkul Adana'da arsa arıyor!

Son projesi Çukurova Balkon'da Adana'nın geniş başkon kültürünü İstanbul'a taşıyan Çukurova Gayrimenkul, Adana'daki yeni projeleri için arsa arıyor.

Çukurova'da kreş inşaatları devam ediyor!

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde "Her Semte Bir Kreş" vaadinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler adıyla ilkini Kasım 2014'te hizmete açtığı ilk kreşin ardından ikinci ve üçüncü semt kreşlerinin yapımına başladı.

Çukurova Havalimanı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova projesinin 36 ayda bitirilmesi planlanıyordu, Temmuz 2014'te yarım bırakıldı. Altyapı için bugüne kadar 60 milyon Euro harcandı ancak yüzde 20'si tamamlanabildi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Kurban Bayramı'na özel kampanyalı konut projeleri 2014!

Bayram tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 5 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketiciler için farklı seçenekler sunan firmalar, bayram süresince tatil yerine mesai yapacak

Çukurova projeleri 2014 Haberi

Çukurova projeleri 2014


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Toros Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti. 


Çukurova'nın daha temiz ve daha yeşil bir ilçe olabileceğine dikkati çeken Ayhan Barut, "Esnafımızla, işçimizle, öğrencimizle el ele verip modern bir Çukurova oluşturacağız" dedi. CHP Çukurova İlçe Başkanlığı yaptığı sırada ilçenin tüm sorunlarını analiz ettiğini ve ekip çalışmasıyla çözüm önerileri geliştirdiklerini söyleyen Ayhan Barut, "Hemşerilerimiz bize güvensin ve inansın. Çukurova'yı gelişen yüzüyle örnek bir ilçe yapmaya kararlıyız" diye konuştu. 


Çukurova'nın beton yığınını andıran görüntüsünden kurtulmasının önemine işaret eden Ayhan Barut, trafik ve otopark sorunu artan, sosyal ve kültürel tesis eksikliği olan Çukurova ilçesinde turizm sektörünü canlandıracaklarını ifade etti. 


Adana'da sadece Çukurova Üniversitesi'nde bir kongre merkezi olduğunu belirten Barut, kentteki tüm ihtiyacı karşılayabilecek bir kongre...