30 / 04 / 2024

Ayışığı Vadi Evlerinde 90 bin 700 TL'ye!

Ayışığı Vadi Evlerinde 90 bin 700 TL'ye!

Anahtar tesliminin Mayıs 2013te yapılması planlanan Ayışığı Vadi Evleri, lüks ve konforlu bir yaşamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. Ayışığı Vadi Evlerinde konutlar 90 bin 700 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



Demir İnşaatın son projesi Ayışığı Vadi Evleri, konut sahiplerinin hayatına zaman katacak yenilikleri ile fark yaratıyor. Spor merkezi, sinema, restoran gibi sosyal alanların geç saate kadar hizmet vereceği projede, çocuklu ailelerin kendilerine zaman ayırabilmesi için kreş, etüt merkezi ve oyun alanları da 24:00e kadar açık olacak.  

Sektörde 27inci yılını kutlayan Demir İnşaat, İstanbul/Beylikdüzü bölgesinde konumlanan son projesi Ayışığı Vadi Evlerini, konut sahibi olmak isteyenleri dinleyerek projelendirdi. Tüm ihtiyaç ve talepler anket ve yüz yüze görüşme tekniği ile toplandı, yönetim ekibi tarafından değerlendirilerek ayrıcalıklı bir yaşam yaratıldı. Ayışığı Vadi Evlerinde yaşayanlar, hayatın yüksek temposu ve yoğun iş hayatının çaldığı zamanı burada tekrar kazanacak!  Lüks, modern ve konforun yanında burada hayat daha yavaş akacak.

Ayışığı Vadi Evlerinde yer alan spor merkezleri geç saatlere kadar hizmet verecek, böylelikle işten geç gelen konut sahipleri de spor yapabilecek. Çocuk sahibi olan aileler ise gece 24:00e kadar açık olan kreş, etüt merkezi ve oyun alanları sayesinde gözleri arkada kalmadan program yapabilecek, kendine zaman ayıracak. Ayışığı Vadi Evlerinde terzi, market, kuru temizleme, oto kuaför, vale parking, özel market servisi gibi hayatı kolaylaştıracak hizmetler de sunulacak. Böylelikle evden, siteden çıkmadan günlük hayatın zaman alan ihtiyaçları da hızlı ve pratik bir şekilde giderilecek. Her dairede bulunan kiler odasında, çamaşır ve kurutma makineleri kurulacak, evde nereye konulacağı bilinemeyen, dağınıklık yaratan her şey, sistemli bir şekilde bu odaya yerleşecek Ebeveyn banyolu odalar, 2 artı 1 dairelerden itibaren bulunacak. Banyo ve diğer ihtiyaçlar için evin diğer sakinini bekleme ihtiyacı kalmayacak.

Blok yüksekliklerinin alçak tutulduğu, geniş yeşil alanlar bulunan Ayışığı Vadi Evlerinde balkonlar ise geniş yemek masalarını alacak kadar büyük! Konut sahipleri, 8 kişilik yemek davetlerini bile bu balkonlarda, doğaya karşı oturarak verebilecek.  Evinde bahçe özlemi çekenler için ise her blokta 1-5inci katlar arasında özel teraslı daireler yer alacak. Böylece konut sahipleri kendi yeşil alanlarını istedikleri gibi yaratabilecek.

SINIRSIZ LÜKS UYGUN FİYATLARA SUNULUYOR
Anahtar tesliminin Mayıs 2013te yapılması planlanan Ayışığı Vadi Evleri, lüks ve konforlu bir yaşamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. 1+1den 4+1e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede metrekareler ise 66-274 aralığında. 90.700 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Ayışığı Vadi Evlerinde yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ile ödeme seçeneğinin yanı sıra, Demir İnşaat güvencesi ile banka kredisi olmadan yüzde 25 peşin geri kalan tutarı ise 26 ay taksitle ödeme seçeneği de bulunuyor. Bunun yanında, kişiye ve ekonomik koşullarına özel ödeme planı da oluşturulabiliyor!

Beylikdüzü E-5 Karayolu yakınında, 15.000 metrekarelik bir alanda konumlanan, 11 katlı 6 bloktan oluşan, 489 daireye sahip Ayışığı Vadi Evlerinde modern hayatın koşturmacısından sıyrılıp rahat bir nefes aldıracak tüm ayrıntılar mevcut.  Bunlardan bazıları şöyle sıralanabilir: Jakuzi, yürüyüş parkuru, kapalı-açık yüzme havuzları, oyun parkurları, hamamlar, sauna ve fitness salonu, basketbol, voleybol, futbol sahaları ve tenis kortu, squash salonu, bisiklet parkuru, barbekü alanı, market, kafeterya, alakart restoran, sinema salonu.
En iyi konutu en iyi fiyatlarla sunan, gayrimenkul yatırımcıları için, bölgesinde yüzde 65e varan en hızlı yatırım getirisini sağlayan Demir İnşaat, artan müşteri talepleri doğrultusunda yeni projeler için planlama çalışmalarını da sürdürüyor.

 

212  853 70 70

http://www.ayisigivadievleri.com/

 



 

 


Geri Dön