27 / 04 / 2024

Ayışığı Vadi Evler'inde tasarruf ön plana çıkıyor!

Ayışığı Vadi Evler'inde tasarruf ön plana çıkıyor!

Konfor ve uygun fiyatın sunulduğu Beylikdüzü Ayışığı Vadi Evler projesinde konut sahipleri için çevre ve tasarruf ön plana çıkıyor. Lüksün ve konforun en uygun fiyatlarla sunulduğu Ayışığı Vadi Evleri projesi konut sahipleri bekliyor...



AYIŞIĞI Vadi Evleri'nin dairelerde kullanılan termostatik sistemin enerjide önemli seviyede tasarruf sağladığını belirten Hamit Demir, "Daire mutfaklarındaki elektronik eşyalar A+ enerji sınıfına sahip. Otopark, jeneratör, yangın ve doğalgaz alarm sistemi, kartlı geçiş sistemi güvenli ve huzurlu ortam imknı veriyor" dedi.

DEMİR İnşaat tarafından inşa edilen, anahtar teslimi Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşecek Ayışığı Vadi Evleri ile konut sahibi olmak isteyenleri rüya gibi bir yaşama davet ediyor. Lüksün ve konforun en uygun fiyatlarla sunulduğu Ayışığı Vadi Evleri projesinde konut sahipleri için çevre ve tasarruf da ön plana çıkıyor.

Geniş ödeme seçeneği

Demir İnşaat, Günışığı ve Narçiçeği ve Ayışığı Halting Place'in ardından yoğun is¬tek üzerine Ayışığı Vadi Ev-leri'nin inşaatına başladı. E-5 Karayolu yakınında, 15.000 metrekarelik bir alanda konumlanan, 11 katlı 6 bloktan oluşan, 489 daireye sahip Ayışığı Vadi Evleri, 90.700 TL'den başlayan fiya larla satışa sunuldu. Projeck yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ile ödeme seç neğinin yanı sıra, Demir İn saat güvencesi ile banka krt dişi olmadan yüzde 25 peşi geri kalan tutan ise 26 ay ta sit seçeneği bulunuyor. 4+1 daireler (223-274 m2) 362.7C üa 516.208 TL'den satılıyor. Demir İnşaat Yönetim K rulu Başkanı Hamit Demir, "En iyi konutu en iyi fiyat larla sunan, gayrimenkul yatırımcıları için, bölgesin de yüzde 65'e varan en hız yatırım getirişini sağladık! nnı, artan müşteri talepler doğrultusunda yeni projel için planlama çalışmaların sürdürüyoruz" dedi.
Sözcü


Geri Dön