29 / 04 / 2024

Aykut Erdoğdu'dan sahra hastanesi açıklaması!

Aykut Erdoğdu'dan sahra hastanesi açıklaması!

CHP'li Aykut Erdoğdu Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesi inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğdu, "Hazır bina dururken neden araziye hastane yapılıyor?" diye konuştu...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da biri Atatürk Havalimanı, biri de Sancaktepe'de olmak üzere bin yataklı iki hastane inşa edileceğini açıklamıştı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; açıklamadan sonra ilk olarak Atatürk Havalimanı'nın yanında bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide inşaat çalışmaları başlatıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu dün sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Erdoğdu, sahra hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulunduğu paylaşımında şunları ifade etti: 

-Atatürk Havalimanı'nı hızla sahra hastanesine çevirmek varken, bu yanlış bir tercih. Birkaç hafta içinde vaka sayısı pik yapacak.

-Yani yeni hastane yetişmeyecek. Atatürk Havalimanı'nın terminal binalarının elektrik, doğalgaz, su alt yapısı var. Morg olarak kullanılabilecek soğuk hava depoları var. Seyyar hastaneye ulaşım sağlayacak metro bağlantısı, 10 bin araçlık otopark var.

-Elimizde hızla seyyar hastaneye çevirebileceğimiz terk edilmiş devasa bir tesis varken bu tesisi yok sayıp hemen yanına sıfırdan hastane yapılmasını anlayamıyorum. 

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastaneler için yapılan çalışmalar görüntülendi!

Atatürk Havalimanı'nda yapılacak hastanenin yeri mi değişti?

Ekrem İmamoğlu'ndan sahra hastanesi açıklaması! 


Geri Dön