02 / 10 / 2024

Aykut Erdoğdu sahra hastanesi açıklaması

Aykut Erdoğdu sahra hastanesi açıklaması

CHP'li Aykut Erdoğdu Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesi inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğdu, "Hazır bina dururken neden araziye hastane yapılıyor?" diye konuştu...

Son bir yılda arazi fiyatları yüzde 124, altın yüzde 90, dolar ise yüzde 29 arttı!

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 1 yılda arazi fiyatlarının yüzde 124, altının yüzde 90, doların ise yüzde 29 arttığını söyledi.

Uzmanı tarım arazileriyle para kazanmanın sırlarını açıkladı!

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tarım arazileriyle para kazanmanın sırlarını açıkladı.

Arazi yatırımcıları dikkat! Araziniz bölünebilir ama inşaat izinleri ne kadar uygun? İşte izlenmesi gereken adımlar...

Arazi yatırımlarında bölünebilir bir arazinin olması, doğrudan yapı izninin alınabileceği anlamına gelmiyor. Peki yapı izni almak için izlenmesi gereken adımlar neler? Gayrimenkul uzmanı Nergiz Erdoğdu sosyal medya hesabından açıkladı.

Uzmanı açıkladı: Hisseli tapular kazanç mı, kayıp mı? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Hisseli tapular kazanç mı, kayıp mı?” sorusuna yanıt verdi. İşte hisseli tapunun avantajları ve dezavantajları...

Konut satışları günlük ortalamanın yüzde 7 üzerinde! Her gün 6 bin 388 konut satıldı!

2024 ağustos ayında 6 bin 388 adet günlük konut satışı gerçekleşti. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu konut satışı rakamlarını değerlendirerek, toplam konut satışlarının günlük ortalamanın yüzde 7 üzerinde gerçekleştiğini açıkladı. 

Konut fiyatları iki ayda yüzde 14 geriledi! Gayrimenkul Değerleme uzmanı soruyor: Toparlanma sinyali olabilir mi?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, konut fiyatlarını son iki yılda yüzde 14 gerilediğini belirtti. Konut piyasasındaki son gelişmeleri değerlendiren Erdoğdu ''Toparlanma sinyali olabilir mi?'' diye sordu. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımcıları dikkat! Uzmanı açıkladı, satın almak mı kiralamak mı?

Pek çok yatırımcı hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu da “Satın almak mı kiralamak mı?” sorusuna yanıt verdi. 

Konut birim fiyatı 890 dolara düştü!

Şehir plancısı, gayrimenkul değerleme uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut birim fiyatının 890 dolar olduğunu açıkladı. 

Arsa mı, altın mı? 

Pek çok yatırımcı hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu da “Arsa mı altın mı?” sorusuna yanıt verdi. 

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda neden arsa yatırımının diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 

Konut birim fiyatı 11,3 gram altın oldu!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, altınla konut birim fiyatını açıkladı. Konut birim fiyatı 11,3 gram altın olurken, son 6 yılın otalaması 11 gram altın olarak açıklandı. 

Konut fiyatlarında dipten dönüş başlıyor mu?

Konut satışlarındaki durgunluk Temmuz ayıyla birlikte hareketlenmeye başlarken, konut fiyatlarındaki reel bazlı gerileme de azaldı. Gayrimenkul sektörü eylül ayı ile birlikte satışların artmasını beklerken, şehir plancısı, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, “Dipten dönüş başlıyor mu?” dedi.

Her şeye rağmen konut!

İnşaat sektörü son yılların en zor günlerinden geçerken, konut satışları Temmuz ayında geçmiş yılların üzerine çıktı. Şehir plancısı, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu bu durumu “Her şeye rağmen konut” olarak değerlendirdi.

Aykut Erdoğdu sahra hastanesi açıklaması Haberi

Aykut Erdoğdu sahra hastanesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da biri Atatürk Havalimanı, biri de Sancaktepe'de olmak üzere bin yataklı iki hastane inşa edileceğini açıklamıştı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; açıklamadan sonra ilk olarak Atatürk Havalimanı'nın yanında bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide inşaat çalışmaları başlatıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu dün sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Erdoğdu, sahra hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulunduğu paylaşımında şunları ifade etti: 

-Atatürk Havalimanı'nı hızla sahra hastanesine çevirmek varken, bu yanlış bir tercih. Birkaç hafta içinde vaka sayısı pik yapacak.

-Yani yeni hastane yetişmeyecek. Atatürk Havalimanı'nın terminal binalarının elektrik, doğalgaz, su alt yapısı var. Morg olarak kullanılabilecek soğuk hava depoları var. Seyyar hastaneye ulaşım sağlayacak metro bağlantısı, 10 bin araçlık otopark var.

-Elimizde hızla seyyar hastaneye çevirebileceğimiz terk...