29 / 04 / 2024

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

HSBC bank, Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacağınız alışverişlerde 200 TL milf puan hediye ediyor. Kampanyayı merak edenler detaylı bilgi için araştırma yapıyorç Biz d sizler için lampanyanın bütün inceliklerini araştırdık İşte detaylar...



Ekonomide yaşanan sıkıntılı süreçte bankalar kendi belirledikleri kampanyaları halka arz ediyor. Bu bankalardan biri de HSBC bank. Bankaya ait kartla yapacağınız harcamanızda 200 TL katkı sağlıyor. Kampanyauı merak edenler haberimizi inceleyebilir. İşte detaylar...

HSBC Premier Miles müşterilerin 1-28 Şubat tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde HSBC Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacakları  350 TL üzeri harcamaları kampanyaya dahildir. Aynı gün yapılacak harcamaların ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC den 200 TL hediye! İşte detaylar

 Müşterilerin yaptığı ikinci 350 TL ve üzeri işlemi kampanya dahilinde değerlendirilecektir. Her ikinci 350 TL ve üstü harcamaya 20 TL MilPuan veriyor.  (Misalen 01.02.2023 tarihinde 350 TL üstü bir alışveriş yapmanız akabinde 02.02.2023 tarihinde yapacağınız ikinci 350 TL üstü alışveriş için tespit edilen seviyede puan kazanırsınız).

 Müşterilerin  kampanyaya dahil olması için söylenen tarihlerde “ÖDÜL” yazarak 4477’ye SMS göndermesi gerekmektedir. 

Gönderilen her SMS, operatör ücetlendirmesi aracılığı ile 1 SMS olarak faiyatlandırılır. Bir müşterinin sahip olduğu tüm HSBC Premier Miles kredi kartları ile yaptığı masraf işlemleri kampanya içinde kabul edilecektir.

Kazanılacak MilPuan tutarı 200 TL ile sınırlıdır.

 Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kere faydalanabilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön