16 / 05 / 2024

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC'den 200 TL hediye! İşte detaylar

HSBC bank, Premier Miles Kredi Kartlarıyla yapacağınız alışverişlerde 200 TL milf puan hediye ediyor. Kampanyayı merak edenler detaylı bilgi için araştırma yapıyorç Biz d sizler için lampanyanın bütün inceliklerini araştırdık İşte detaylar...



İlave kart harcamaları asıl karta sayılacaktır. SMS ile kaydolarak kendisine  söylenen harcama tutar ve şartlarını gerçekleştirmiş müşterilerin elde ettiği MilPuanlar 8 Mart tarihinde iletilecektir.

 Bu kampanya diğer NakitPuan avantajları ile birleştirilemez.

 Bu kampanya HSBC Premier Miles müşterilerine umumidir.

Az çok demeyin kampanyayı değerlendirin! HSBC den 200 TL hediye! İşte detaylar

Alınan ürün veya hizmetin iade edilmesi durumuna bu harcamadan sebep yüklenen MilPuan’lar geri alınacak, eğer kullanıldıysa kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacaktır.

 NakitPuan, ticari kartlarla yapılan masraflar, otomatik fatura ödemeleri ve ön ödemeli kartlara yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır. 

HSBC Bank A.Ş., kampanya şartlarının tümünde, istediği vakit  değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

OpenAI, ChatGPT kullananları üzecek haber! Ücretli oluyor

Çiçeği burnunda Galaxy S23 Ultra'nın bu özelliklerini kimse bilmiyor! İşte o özellikler

Emekliler müjde! Mart'ta maaşa ek bu zammı da alacaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön