28 / 04 / 2024

OpenAI, ChatGPT kullananları üzecek haber! Ücretli oluyor

OpenAI, ChatGPT kullananları üzecek haber! Ücretli oluyor

Son aylarda dünyayı kasıp kavuran yapay zeka içerik aracı ChatGPT , kullanıcıların araca daha iyi erişmesini sağlayacak aylık bedel almayı gündeme aldı.



ChatGPT üreticisi OpenAI tarafından açıklandığı gibi :

“ Yeni abonelik planı ChatGPT Plus, ayda 20 ABD Doları karşılığında satışa sunulacak ve aboneler bir dizi avantaj elde edecek:

En yoğun zamanlarda bile ChatGPT’ye genel erişim Daha hızlı yanıt süreleri Yeni özelliklere ve iyileştirmelere öncelikli erişim” ChatGPT arayüzünün bir sürümü ücretsiz olarak kullanılmaya devam edecek, ancak duruma bağlı olarak en yoğun kullanım sürelerinde gecikmelere ve/veya kesintilere maruz kalabilirsiniz.

Çok özel istemlere dayalı olarak özel metin çıktıları oluşturabilen ChatGPT, çoğu pazarlamacı için kısa sürede son derece değerli bir araç haline geldi ve bazıları SEO performansını arttırıp daha düşük maliyetlerle en üst düzeye çıkarıp kullanıcılarla buluşturmak için yeni bir yolu olarak insan içerik üreticilerini ChatGPT çıktılarıyla değiştirmek istiyor.

OpenAI, ChatGPT kullananları üzecek haber! Ücretli oluyor

Ancak yalnızca ChatGPT’ye güvenmek en iyi yaklaşım olmayabilir.

Uygulama oldukça etkileyici materyaller üretebilse de , bazı durumlarda yanlış bilgi , intihal içerik ve diğer yanlış çıktı biçimlerini de ortaya çıkarabilir.

Yapay zeka tarafından oluşturulan içeriği kullanmanın yasallığı hakkında sorular ve bot tarafından üretilen metnin kullanımına karşı katı kuralları olan Google’ın siteleri bu tür şeyler için nasıl cezalandırabileceğine ilişkin endişeler de var.


Geri Dön