02 / 05 / 2024

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi!

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi!

Akaryakıta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle motorin 40 TL’yi geçerken, benzin de 40 TL’ye dayandı. Uygun fiyata akaryakıt almaktan umudu kesen vatandaşlar çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Vakıfbank da bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenledi.



Motorinin 40 TL’yi aştığı ve benzinin de 40 TL’ye dayandığı şu günlerde araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına geldi. Depoları doldurmakta gün geçtikçe zorlanan vatandaşlar, bankaların indirim kampanyalarına yönelmeye başladı. Bu yüzden, Vakıfbank da müşterilerin çok sevineceği bir akaryakıt kampanyası düzenledi. Vakıfbank, akaryakıt alışverişlerine 75 TL WorldPuan vereceğini açıkladı.

Kampanyanın eylül ayına özel hazırlandığını açıklayan Vakıfbank, 30 Eylül tarihine kadar kampanyanın devam edeceğini belirtirken, Vakıf Kart resmi internet sitesinden kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri ve katılım koşullarını paylaştı.

 Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi!

KAMPANYA DETAYLARI

VakıfBank Worldcard ile 1 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve bir kerede yapılacak 4 adet 600 TL ve üzeri harcamaya 75 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi.

Kampanyanın müşteri temelinde geçerli olduğu, ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamaların kampanyaya kapsamında yer aldığı ve bunun yanı sıra, bir kişinin kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabileceği paylaşıldı.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı harcamaları, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerinin kampanya kapsamında yer almayacağı öğrenildi.

 Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi!

İşlem iptal/iade halinde yüklenen puanların geri alınacağı ve aynı zamanda, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı halde ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacağı bildirildi.

Aynı gün bir kerede yapacağınız 600 TL ve üzeri işlemlerin yalnızca bir tanesinin kampanyaya dahil olacağı vurgulandı.

Kampanyaya yalnıxa VakıfBank Mobil’deki “Cepte Kazan”dan ''Hemen Katıl'' butonuna tıklayarak katılım sağlanabileceği kaydedildi.

Kampanya doğrultusunda kazanılan 5 Ekim 2023’e kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına aktarılacağı ve bir gün sonra aktif olacağı duyuruldu. Worldpuan’ların son kullanım tarihinin 20 Ekim 2023 olduğu ve ayrıca, kullanılmayan Worldpuan’ların da 21 Ekim 2023’de geri alınacağı ifade edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Ehliyeti olanlar dikkat! Trafikte bir dönem sona eriyor! Amana dikkat! Canınız yanmasın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Öğrencilere 1.500 TL destek müjdesi! Başvuruyu yapan parayı kapacak!  

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

Geri Dön