28 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim geliyor mu? 4 Haziran 2022 Opet, Total, PO, BP, Shell fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim geliyor mu? 4 Haziran 2022 Opet, Total, PO, BP, Shell fiyat listesi...

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG'ye sık sık zam geliyor. Sürücüler akaryakıt fiyatlarının düşmesini bekliyor. Peki bugün benzin, motorin ve LpG litre fiyatı kaç lira oldu? 4 Haziran 2022 Opet, Total, Petrol Ofisi, BP, Shell fiyat listesi... 



Pinar Demircan

Milyonlarca araç sahibi son dakika güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merak ediyor. Araç sahipleri 'Benzine zam geldi mi?, Akaryakıt fiyatlar kaç TL?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG'ye sık sık zam geliyor. Sürücüler akaryakıt fiyatlarının düşmesini bekliyor. Henüz akaryakıt fiyatlarına ilişkin bir indirim haberi gelmedi. Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükselişler ve döviz kurundaki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! İndirim geliyor mu? 4 Haziran 2022 Opet, Total, PO, BP, Shell fiyat listesi... 

Mayıs ayının son haftasında benzin ve motorine 2 defa zam gelirken, son zam 2 Haziran'da yapıldı. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına geçtiğimiz 7 ayda yüzde 200 zam uygulandı. 

Peki bugün benzin, motorin ve LpG litre fiyatı kaç lira oldu? İşte son dakika 4 Haziran 2022 Opet, Total, Petrol Ofisi, BP, Shell fiyat listesi... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön