02 / 05 / 2024

Az önce duyuruldu! Bakan Bilgin’den işçilere kadro müjdesi! Elinizi çabuk tutun!

Az önce duyuruldu! Bakan Bilgin’den işçilere kadro müjdesi! Elinizi çabuk tutun!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ardından gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bakan Bilgin, geçici işçilere kadro müjdesi verdi.



Taşeron ve geçici işçiler için son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bakanlık, konuyla ilgili çalışmalarını tamamlayıp Meclis için taslak teklif hazırlarken, taşerona kadro şartları ve kimlerin yararlanacağı öne çıkan başlıklar arasında yer altı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuyla ilgili TBMM'de yaptığı açıklamada, geçici işçiler meselesinin çözümü için yoğun mesai harcadıklarını ve çalışmanın bittiğini söyleyerek, aralık sonunu işaret etmişti. Konuyla ilgili işçileri ümitlendirecek yeni bir açıklama daha geldi.

Az önce duyuruldu! Bakan Bilgin’den işçilere kadro müjdesi! Elinizi çabuk tutun!

GEÇİCİ İŞÇİLERE NE ZAMAN KADRO VERİLECEK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 300 bin geçici işçinin kadrolu işçi olarak çalışması kapsamında işçileri heyecanlandıracak yeni haberler verdi.

Taşeron ve geçici işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili son dakika gelişmesi var mı? Detaylar haberimizde...

Bakan Bilgin, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ardından gazetecilerin geçici işçilerle ilgili sorduğu sorulara cevap verdi. Bakan Bilgin, gündemden düşmeyen geçici işçiler konusunda “Önümüzde geçici işçiler dosyası var. Sayıları 300 bin. İhtiyaç duyulan sektörlerde kadrolu işçi olarak çalışmaları sağlanacak” şeklinde konuştu

TAŞERON İŞÇİYE NE ZAMAN KADRO ÇIKACAK?

Bakan Bilgin, taşerona kadro çalışması hakkında şunları söylemişti: "Şu anda üzerinde yoğun mesai harcadığımız konu, sözleşmeli çalışanlar konusudur. Sözleşmelilerle ilgili bize gelen talepleri değerlendiriyoruz"

Konuyla ilgili ilerleyen günlerde yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor. Güncel gelişmeleri haberlerimizde yer vereceğiz.

Az önce duyuruldu! Türkiye’deki işsiz sayısı kaç kişi oldu?

3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak?


Geri Dön