11 / 05 / 2024

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...



2004 senesinde geliştirilen ve açılan Antalya Deepo Outlet Center ve 2005 senesinde de Marmaris Netsel Marina içinde yüzde 44.6 hisselik ortaklık, firmanın 2000′li senelere başarılı bir şekilde girmesini sağlamıştır.

2007 senesinde Korupark Alışveriş Merkezi'ni açan şirket bu girişimi ile konut kompleksleri hususunda portföyünü genişletmiştir.

2008 senesindeki Nishistanbul’dan sonra 2010 senesinde, Torium İstanbul girişimleri firmanın sektördeki bilinirliğini artırmıştır.

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Bunun yanı sıra, Torunlar Şirketler Topluluğu’nu oluşturan şirketlerin bir kısmının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektir. Aynı zamanda, şirketin Yönetim Kurulu Üyeliğini yapmaktadır.

2013 – 2017 seneleri arasında Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonunda görev almıştır.

Bir röportajında hayata Kemah'ta bir kulübede başladığını ifade eden Aziz Torun, okulu olmayan bir köyden İstanbul'a babasının yanına küçük yaşta çalışmak için geldiğini aktarmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile imam hatip lisesinden arkadaş olduğu bilinen Aziz Torun gençlik yıllarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de futbol oynamıştır. Torun, dönemin ekonomik zorluklarından futbol topunu bulmak zor olduğu için çoğu zaman kâğıt ya da plastik topla maç yaptığını belirtmiştir.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 


Geri Dön